Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Problem X800XT PE ventilator

Standardní Problem X800XT PE ventilator

Zdravim,včera se mi z ničeho nic zastavil ventilátor na mém XTčku.Mám tam AC Silencer. Po zjištění jsem provedl důkladnou očistu a ventilátor se chvíli točil po té co se nastartovaly wokna,tak se vypl. Zkusil jsem přeinstalovat ovladače,ale bez odezvy Nevíte někdo čím by to mohlo být?
    Předem díky

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

Standardní Re: Problem X800XT PE ventilator

Jestli mas voltmetr, tak zkus zmerit jake je na konektoru napeti, pripadne zkus ventilator na zdroji. Kdyz na nem napeti bude, tak je pravdepodobne neco s ventilatorem. Zavitak, mechanicke poskozeni, spatne cidlo (pokud ma) atd. Pokud nebude tak muzes zacit resit proc, jestli je to SW nebo HW problem.
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Tohle se mi stalo na mé X800 GTO2 (taktéž se Silencerem) už dvakrát. Ani jednou jsem nepřišel na to, čím to bylo. Prostě se zastavil větrák, já se s tím asi dvě hoďky lámal, čím to je, na nic jsem nepřišel - tak jsem to vypnul s tím, že druhej den se mrknu po novém chladiči, druhej den to tak ze zvědavosti zapnu a ejhle, Silencer běží úplně normálně. Pár měsíců to bylo poho a nedávno to udělalo zas, ale zase stačilo jen nechat PC vypnutý do druhého dne a teď už to zas bez problémů jede......takže čím to je netuším, ale aspoň víš, že nejsi sám, komu to dělá...zkus to taky nechat jen vypnutý a druhej den zkus a uvidíš no.....
    • Dell XPS M1210 (C2D T5500@1.66GHz undervolted to 0,95V, 2GB DDR2-667, 250GB 7200rpm HDD, GMA950, Win 8 Pro)

Můžu potvrdit komp do rána vyplej a už to zase běhá uplně bez problému.

Jsem rád, že to pomohlo. Ale nehledě na to by mě nesmírně zajímalo, čím to je vlastně způsobeno.....
    • Dell XPS M1210 (C2D T5500@1.66GHz undervolted to 0,95V, 2GB DDR2-667, 250GB 7200rpm HDD, GMA950, Win 8 Pro)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání