Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Viditelnost flashdisku

Standardní Viditelnost flashdisku

Dostal se mi do rukou komp u kterýho se po připojení USB flash disku nic nestane , jen jsem ho našel ve správci disků jako disk bez písmene, tak jsem mu přiřadil písmeno a nic, v tomto počítači se neobjeví... Nevíte čím to?
    NTB MSI EX600, CPU Intel Core 2 Duo T5550@1,83Ghz, 2GB RAM, GF8400M-G 256MB, HDD 320GB...

Standardní Re: Viditelnost flashdisku

Citace Původně odeslal Chuck Zobrazit příspěvek
    Dostal se mi do rukou komp u kterýho se po připojení USB flash disku nic nestane , jen jsem ho našel ve správci disků jako disk bez písmene, tak jsem mu přiřadil písmeno a nic, v tomto počítači se neobjeví... Nevíte čím to?
    Co hlásí správce disků po přiřazení toho písmene?

Ted, nemam ten komp po ruce ale mysli ze tam bylo to samy co u HDD 'V poradku (aktivni)' a ze je online.
    Jo a nakonec se mi nejak povedlo ten flashdisk zviditelnit v total commanderu, ze by nejakej bug XP?
    NTB MSI EX600, CPU Intel Core 2 Duo T5550@1,83Ghz, 2GB RAM, GF8400M-G 256MB, HDD 320GB...

nebyla tam měněna deska za úplně jinou/jiný výrobce čipsetu a pouze opravený systém bez nové instalace?

Deska měněná asi nebyla, má totiž datumovky stejný jako ostatní HW.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání