Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Led do vodnika je fajn

Standardní Led do vodnika je fajn

Tak jsem zase dneska zkousel hodit do kyble poradne ledu...vodu sem dostal na 7°C a procak si dal rict na 22°C...kvuli tomu ze jediny modem ktery mi jede poradne (ne jako ten USB ) snese max 40MHz PCI tak jedu na 122MHz FSB...coz je 1466MHz pri 1.65V - tepelny vykon CPU je 51,08W/cm2... mno chtelo by to lepsi WB s labyrintem, ne ten muj LITE co ma jen vyvrtanou diru zkrz...taky sem meril prutok cerpadla...bez vsech hadic a sroubeni, ciste jen cerpadlo ma mit vykon 600l/h...ale kdyz to projde pres vsechny hadice, sroubeni a tak, tak to klesne na ubohych 1,33l/min coz je 80l/h asi by to chtelo jeste hadice s vetsim prumerem....

Jinak lidi nemohl bych se s vodou dostat na min, kdybych tam navalil zase led a sul?

Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Standardní Re: Led do vodnika je fajn

Citace Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
    Tak jsem zase dneska zkousel hodit do kyble poradne ledu...vodu sem dostal na 7°C a procak si dal rict na 22°C...kvuli tomu ze jediny modem ktery mi jede poradne (ne jako ten USB ) snese max 40MHz PCI tak jedu na 122MHz FSB...coz je 1466MHz pri 1.65V - tepelny vykon CPU je 51,08W/cm2... mno chtelo by to lepsi WB s labyrintem, ne ten muj LITE co ma jen vyvrtanou diru zkrz...taky sem meril prutok cerpadla...bez vsech hadic a sroubeni, ciste jen cerpadlo ma mit vykon 600l/h...ale kdyz to projde pres vsechny hadice, sroubeni a tak, tak to klesne na ubohych 1,33l/min coz je 80l/h asi by to chtelo jeste hadice s vetsim prumerem....

Jinak lidi nemohl bych se s vodou dostat na min, kdybych tam navalil zase led a sul?

Nak
    no jasně, ale raději nemrznoucí směr do ostřikovačů (asi Glacidet)
    btw. taky se ti sráží voda na hadicích? bacha na to, aby to někde neukáplo.

Standardní

Prave ze nesrazi...divna vec...asi to budu muset dostat jeste niz...
    Takze rikas glacidet, sul a led? OK...prubnu to Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Senior Member mince Avatar uživatele Hrochoslon
    Vliv
    296

Standardní

sul bych nedaval strasne to zasira wb.
    ale pravda dyz sem to zlousel u staryho celera tak sem mel v nadobce s vodou -19°C
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    ■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

Standardní Re: Led do vodnika je fajn

Drobny dotaz, vymenik doufam v okruhu zapojeny nemas

Standardní

mno mam...je mi jasny ze mi taky ohriva vodu..ale nechce se mi to rozpojovat...ten WB stejne na lepsi vykon nema...Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz

Standardní

Ja som dal nemrznucu zmes do ostrekovacov zmrazit na cca-22*C a to som puctil do vodnika.Hadicky stuhli ako kamen a vytvorila sa mi /logicky/namraza na nich aj na chladici.CPU mat T=15*Cmax,co sa mi zdalo dost moc.Vzhladom na to ze ta mraziva kvapalina bola v termosce,asi za 5 min. mala 0*C.Ale za pokus to stalo

Standardní

Citace Původně odeslal ivoMP
    Ja som dal nemrznucu zmes do ostrekovacov zmrazit na cca-22*C a to som puctil do vodnika.Hadicky stuhli ako kamen a vytvorila sa mi /logicky/namraza na nich aj na chladici.CPU mat T=15*Cmax,co sa mi zdalo dost moc.Vzhladom na to ze ta mraziva kvapalina bola v termosce,asi za 5 min. mala 0*C.Ale za pokus to stalo
    Coz vybizi k otazce:

Je k necemu dobra teplota procesoru nizsi nez 30-40 stupnu celsiovy skaly

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Prechazime na vBulletin
    Založil jedik v sekci fóra FAQ - často kladené otázky
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 01.02.2007, 23:29
  2. Který disk je nejlepší ??? Update 2.1.06 (praxe, linky...)
    Založil Tom v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 19.01.2005, 12:27

Pravidla přispívání