zdravím všechny příznivce, tak po mé 1 nezdařené aukci s ati radeon 9700 proto jsem šel do nové vga ati radeon x1650 pro ddr 3 600/1400 a jsem v poho, sice mi přijde, že výsledky ve 3d marku 03 7800 a 05 4800 bodů je málo ale to co mě více trápí je, že jsem nainstaloval orig. ovladače/kartu jsem koupil v fh.system.cz za 2,850 Kč takže 24 m záruka/ mi to po nainstalování začalo házet chyby- exploer generoval chyby, je nutno ho zavřít a pořád do kola, pak blue screen - za vše může ovl. ati. a něco k tomu/nevím/ a pak mi přestala jít mozila, tak jsem zkoušel catalysty až do 7.4 a pořád problém - třeba ccc encoured a tak podobně , tak jsem se na to vys.....kašlal a mám omegy verze 5.11 6.14.10.6587 a ati tray tools - žádný zhovadilý frame 2.0, i když používám frame work 1.1 - kvůli torrent harvester/nešlo mi i po odinstal. 1.1 frame work 2.0 i 3.0 nainstalovat - pořád chyba - musel jsem pak dát obnovení systému, než jsem začal zkoušet orig. ovladače, protože jsem hned poprvé dal omegy/ a ted jsem tedy gut, ale nevím, proč mi to catalysty prostě nebere?? Poradíte, jsem s kartou spokojen, jen tedy větrák stojí za ho---- koupím silencera nebo zalmana, ten větrák je shit, díky za odpověd, ps:teplota v omega driverech není zobrazena, používám na to everest ultimate edition, takže karta v náročných aplikacích/f.e.a.r./jsem to musel zkusit oproti mé bývalé fx5600 ultra skok jako blázen , má teplotu cca 64 stupnnů. Tak díky a hezký večer V