Prosím vás o pomoc pri zháňaní manuálu k fotoaparátu Canon PowerShot A460 (alebo niečo podobné, z čoho by sa dalo vychádzať) v českom resp. slovenskom jazyku. Veľmi by ste mi s tým pomohli. Ďakujem.
Prosím vás o pomoc pri zháňaní manuálu k fotoaparátu Canon PowerShot A460 (alebo niečo podobné, z čoho by sa dalo vychádzať) v českom resp. slovenskom jazyku. Veľmi by ste mi s tým pomohli. Ďakujem.
Vicemene jsi bez sance, anglicky sehnat neni problem, cesky/slovensky na zastoupeni Canon (za tucny poplatek).
Ledaze by ti to nekdo naskenoval, ovsem u tohohle basic modelu se s tim nikdo asi nebude sr*
Cili stahni si odsud: http://www.canons.ic.cz/ manual na A530-540. Je to jina (lepsi rada) ale canon ma uz leta jednoduchy a stejny ovladani takze z toho bys to mel pochopit. (ono tam ani neni co chapat)
Koss Porta Pro°°Sony DSC H1°°stativ Velbon CX 560°°Mini stativ HAMA°°Canon Eos 40D°°Canon Ef 17-40mm F4/L,Canon EF 70-200 F4/L°°HOYA HD CPL°°HOYA HD Protector
Ahoj chcel by som sa spytat ze ci niekto nevie kde by sa dal zohnat manual na Canon Power Shot A 640 lebo som si kupil fotak a nemam k nemu cesky ani slovensky manual .Len ine jazyky.Za pomoc Dakujem
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)