Funguje vam rozumne zvuk na tomto MB? Celkem normalne hraje - prehravani MP3, DVD - ale treba v MAFII se polovina zvuku prehrava nejak zrychlene, 3DMark03 u zvukovych testu pise not supported, obcas podivne chrasteni. Nikde nemuzu najit nejaky ovladaci panel - volba repro, efekty apod.
Jedine v klasickem windowsovskem ovladani hlasitosti jsem nasel 2 volby - aby pouzil Line In pro zadni bedny a vstup pro Mic pro stredni bednu a subwoofer.
Nekde tady ve foru jsem cetl, ze mam nainstalovat drivery primo od vyrobce zvukoveho cipu - tj Realtek ALC650. Nainstaloval jsem je a zadna zmena - je k tomu jenom nejaka otresna aplikace AvRack - tam je volba efektu - ale nefunguje, equalizer taky nefunguje.
Funguje to poradne nekomu, nebo mam onboard zvukovku zakazat a oprasit ze supliku SBLive Value (kterou jsem tam nechtel davat kvuli drivejsim problemum - to ovsem bylo na chipsetu KT133A)?
nForce drivery mam samozrejme posledni (2.03), jenom pro uplnost mam repro Cambridge Soundworks - takovy ty 4 maly plastovy bednicky se subwooferem...