Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: vadny fotak??

Question vadny fotak??

Ahoj. Dostal se mi do ruky digital, tak sme trochu fotili. Fotky to ve fotaku ukazovalo v poradku, nahled ve windows (jakykoliv jiny soft take vpoho). Ale kdyz si ho dam na celou plochu nebo proste zobrazim normalne, tak to ukaze jen jakoby poskozenou fotku. Nekdy je videt vic, nekdy min.

Fotek sme takhle vyfotili asi 40. Ze zacatku byly v pohode. Pak sme pretahli do pc a sli znova. Pak z toho leze jen tohle. Je to asi dost blbej dotaz, ale je mozny ze to delalo nejaky jiny nastaveni fotaku? Je mi divny, ze thumbnaily se ukazujou ok a normalni roztazeni nebo otoceni fotku hned uplne znici.

Vic info (jakej fotak) bohuzel nemam. Jde mi jen o to, jestli se nekomu neco takovyho nestalo a nevedel by jestli se s tim da neco delat (zkousel sem asi 5 softu a vsechny dopadly stejne).
    Diky za odpovedi

Standardní Re: vadny fotak??

zkousel si jinou kartu?
    5D;550D; 17-40/4;50/1,8 II;100/2;Tamron 28-75/2,8; Biometar 85/2,8; Flektogon 50/4; Speedligt 430EX; Metz 30BCT4; Olympus OM4T,50/1.4,28/2.8; Minolta Himatic-F; Praktica MTL 5; Smena 8M Lubitel2; Belfoca 6x9 :) (to v avataru je bajkovej poezing matrix, jen kdyby nekdo nepoznal;))
    http://vincblack.deviantart.com/

Member Avatar uživatele ArAnWe
    Věk
    37
    Vliv
    234

tak ten fotak by mel byt podle exifu qrio cye800 http://iqrio.com/eng/ProdContent.php?ca_seq=31&seq=132 a taky bych to tipoval na kartu ... jinak na reklamaci xD

Jakým způsobem to z foťáku stahuješ do PC? Vidíš foťák jako další písmenko disku nebo používáš nějaký software od výrobce foťáku? Pokud to druhé, zkus se kouknout na stránky výrobce foťáku, jestli tam nemají novější verzi softwaru. Mně to přijde, že se to nestáhlo kompletně celé z foťáku do PC, proto to ve foťáku vidíš v pohodě a v PC je to nekompletní.
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

1) prohlidni si fotky ve fotaku - zvetsuj si je tam. I JPGcka maji obsazene nahled a ten se zobrazuje i ve fotaku, proto to zkus zvetsit a prohlidnout si detaily ve fotaku
    2a) pokud je ve fotaku po zvetseni vse ok, pak je problem v komunikaci s pc. Zkus nejakou jinou ctecku
    2b) pokud pri zvetseni ve fotaku ti to hazi taky takovejhle obraz je vetsinou vadna karta. Taky se mi to uz jendou stalo a bylo to kartou.
    Naposledy upravil sx02; 16.05.2007 v 11:14.

Fotky se stahujou normal pres pruzkumnika - zadnej soft neni treba. Co se tyka ty karty, byla pouzita 2x (takze skoro nova).

Ve fotaku byli fotky kompletni. A nahledy v pc sou poho taky. Jen pri prohlizeni ve fulscreenu to proste tohle udela.

Ten fotak mel bracha pucenej a ted uz ho nema, takze s tim vic nezkusim. Slo mi jen o to, jestli se s tim v pc neda neco delat..

Diky vsem za ohlasy

Vstal z mrtvých mince Avatar uživatele MikeD
    Věk
    45
    Vliv
    300

Citace Původně odeslal baggger Zobrazit příspěvek
    Fotky se stahujou normal pres pruzkumnika - zadnej soft neni treba. Co se tyka ty karty, byla pouzita 2x (takze skoro nova).

Ve fotaku byli fotky kompletni. A nahledy v pc sou poho taky. Jen pri prohlizeni ve fulscreenu to proste tohle udela.

Ten fotak mel bracha pucenej a ted uz ho nema, takze s tim vic nezkusim. Slo mi jen o to, jestli se s tim v pc neda neco delat..

Diky vsem za ohlasy
    taky si myslim, ze to bylo kartou - proste se to spatne stahlo do PC, to se obcas stava... to, ze fotky bylY ve fotaku kompletni vubec nic neznamena...
    na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
    na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014

dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Foťák do 10.000Sk
    Založil e1 v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 30.11.2005, 19:02
  2. [buy]dig. fotak 10-12t
    Založil Tom v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 33
    Poslední příspěvek: 03.05.2005, 08:06
  3. FOTAK pre MNA
    Založil BYko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 3