Stránka 1 z 3 123 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 56

Téma: OpenGL ovladace ATI nepouzitelne??

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní OpenGL ovladace ATI nepouzitelne??

3D Nature, a leader in photorealistic landscape visualization, together with a prominent group of 3D visualization developers and users, have taken the drastic step of publicly declaring ATI's Catalyst OpenGL display drivers as unsuitable for professional realtime visualization needs.

All past and current ATI Catalyst drivers for all ATI Radeon series display cards contain several critical bugs that render the hardware unusable in professional 3D visual simulation applications. ATI has been aware of the problems since 2005 but has not fixed the most critical issues, has not announced an ETA for fixing them, or even acknowledged them publicly in their Known Issues for current releases.
    http://www.3dnature.com/ati.html

Vetsiny lidi tady se tenhle problem asi nijak nedotkne, ale rozhodne je to zajimave.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní Re: OpenGL ovladace ATI nepouzitelne??

Sorry ...

Ale toto smrdi FLAME.
    Kor od moderatora a hlavne ten nadpis ....

Moje nVidia ma taky horsi obraz a to ZNATELNE, nez jakakoliv ATI. Prakticky mi uz dochazi trpelivost ...

Nicmene, kazdy vi, ze ma ATI problem s openGL.
    Proste dneska uz NIKDO nedela nic poradne ...
    Kor kdyz se predhani jak idiot.
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Věk
    42
    Vliv
    355

Flame?
    Zadny tu nevidim.

Podival ses na ten odkaz? Me to jako pouzitelne neprijde. Tahle zprava se objevila na jinych zahranicnich forech a pokud vim, tak nikde zadny problem nebyl.

Spis tu zacinas ty s tim, ze nV ma vyrazne horsi obraz nez ATI.
    Ja jsem aspon dal nejake dukazy. (neber to, jako ze te k tomu vyzyvam, ani nikoho jineho)

Je to ciste jen informativni thread, myslel jsem, ze se tahle zprava muze nekomu hodit a muze mu usetrit problemy.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Věk
    48
    Vliv
    305

Jo, koukal jsme na to, ale nelibil se mi hlavne ten nadpis, kdyz 99 procent prispevovatelu jsou hraci ....

Kdyby jsi mel nekolik let ATI, nebo Matrox, mluvil bys jinak ...
    Ale ne, kaslem na to.

Cau.
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0

Trochu programujem v opengl a vsimol som si, ze od catalyst serie 5 nastali problemy s nekompatibilitou s third party kniznicami.

Napriklad taka glew library jednoducho prestala chodit a tvorcovia ju museli prisposobovat novym drajvrom.

Paradoxne tvorcovia glew library(opengl extension wrangler library) su (alebo aspon boli) majitelia ati kariet.
    Naposledy upravil bohusk; 06.05.2006 v 16:43.
    Notebook HP Probook 4730s
    http://www.himobiledevices.com/

ako mne to neda, ale jediny flame tu vygeneroval svaca tou hodne priblblou hlaskou o tom, ze nV ma horsi obraz ako ATI ... pouzivam a pouzival som vsemozne znacky/modely/vyrobcov kariet, ano jednu dobu dokonca aj Matrox a som toho nazoru, ze dnes uz je to skutocne sumak aku ma clovek kartu, pretoze kvalita obrazu je IDENTICKA (vynechajme nejake broken implementacie a shitfuck vyrobcov, zle kable ci ine enviromentalne podmienky)
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Věk
    48
    Vliv
    305

SorryMadcap, ale nemuzu souhlasit ....

Ze bych se s Vama hadal ja, to by bylo ok, ale problem je, ze co jsem vymenil ATI za nVidii, tak proc mi pritelkyne (ktera ani nevi,ze jsem grafiku vymenil), rika, ze, jestlimi pripada normalni ten rozostreny, tupy obraz .....

Ja uz jsem se o tom tady zminoval drive, nicmene, se mi majitele nVidia vysmali ....

Ted jsem zamestnal noveho cloveka na prodejnu, co ODMITA prodavat nVidii, nebot rika, ze obraz je otresny a TV out nepouzitelny ....
    Taky jsem tam mel zakaznika, co v necem kresli (2D,3D nevim), ze mu Radeon 7500 uz na 3D nestaci, tak jsem mu prodal 6600GT, druhy den mi ji vratil, ze si z nej asi delam srandu (grafikam nerozumi jen chtel vetsi vykon),ati v te dobe nemela nic kloudneho do AGP. Jen tim rikam co jsem zazil ...

Mluvim samozrejme o 2D .. Tak neco na tom asi bude ....

Je to podobne,jako kdyz BFU uzivatel nVidia karty ma NEJAKE prastare ovladace a nove hry mu normalne funguji, zatimco BFU uzivatel ATI karty MUSI vetsinou udelat upgrade ovladacu, aby v nove hre nemel vypadle textury ... Nad timto se uz take nikdo nepozastavuje ... Ale zkus v ATI sekci zadat post: Proc jsou ATI ovladace tak spatne ??
    Naposledy upravil svaca; 06.05.2006 v 17:03.

Aha, ty mas jednu grafiku, ktora ma horsi obraz ako ta co si mal predtym a z toho logicky vypliva tvoj zaver (nVidia == zly obraz) ?
    A taky ludia (ako tvoj predajca) su vtipny, asi ako clovek, ktory si myslel ze RAID na intel doskach robia silikon radice a ze silikon radice to robia aj na nforce 4 a normalne to razi a predava pocitace asi tolko k zlemu obrazu ci nefunkcnemu TV out (ano theater mode je jednoduchsia vec, ale toto vie uz davno aj forceware). Vacsina ludi, co razi taketo radikalne nazory zije v klame svojeho starsieho omylu ci zlej skusenosti.
    To iste plati aj o nejakom cloveku co kresli v niecom (v com?) a 6600GT je horsia ako 7500vka, to je jednoducho totalny nezmysel, asi si vobec nenainstaloval ovladace ...
    Inak nad "kvalitou" catalystou sa pozastavuje vacsina ludi, ale mne to je sumak, pretoze bezne pouzivam castejsie nV a vies co? zverime to googlefightu > http://www.googlefight.com/index.php...ge+quality+ati
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Věk
    48
    Vliv
    305

Trvalo to celkem kratce, nez zase nekdo zacne machrovat a urazet,ze
    No, vek te omlouva .....

1. Ano SAMOZREJME jsem jinou grafiku nikdy nevidel ...
    2. Atd, atd .....

Proslo mi rukama vic grafik, nez tobe nejspis, kdyz jsem cca o 6-7 let dele v branzi nez ty.
    Ale vidim, ze je OPRAVDU problem razit si vlastni nazor a mit rozdilne zkusenosti/poznatky/ci co ja vim i na tak dobrem foru jako je toto.

1. Chtel bych ati, protoze jsem s ni spokojeny, ale pouzivam jako primarni system linux, takze mam smulu, nebot ati linux drivers suck (tv, 3D, stability)

2. OK tak mam nVidii a NELIBI (kdyz je tedy stejny) se mi jeji obraz, ale ma super ovladace (hlavne ty pro linux)

3. skoda, ze hraju hry, kdybych je nehral, nemusel bych menit svoji G400 ...

Proste jsem treba magor, ci zaostaly jak pises, ale je mi lito ...

problem to nie je, ale musis pouzivat ARGUMENTY a ty si svoju situaciu prezentoval trosku (dost) neohrabane ...
    ukazte mi niekto, nejake 100vky ci aspon 10tky nespokojnych ludi co maju ten rozmazany/horsi obraz ja by som si to rad pozrel a pripadne poriadne overil ci to je skutocne tak (zaujima ma to, osobne mam problem s kvalitou obrazu tiez, ale ten je sposobeny velkym crt, nekvalitnou elektrikou a nic moc kablom )

Věk
    42
    Vliv
    355

Citace Původně odeslal svaca
    Sorry ...

Ale toto smrdi FLAME.
    Ano, skoda, ze si s nim zacal.
    Ale ne, kaslem na to.
    Skoda, ze neumis drzet ani slovo.
    No, vek te omlouva .....
    Skoda, v tvem pripade vek tohle neomluvi.

Prosim o lock, je videt, ze nekteri jedinci proste nedokazou vest rozumnou debatu, pokud se nekdo dotkne...hmm, proste cekoholiv jsem se dotkl.

Senior Member minceVIP Avatar uživatele sisi
    Vliv
    294

Je to cele samozrejme znacne nafuknute. Ten text sa hemzi privlastkami "professional", pritom lineup pre tuto "professional" scenu od ATI su FireGL karty, pre ktore nie su Catalyst drivers urcene.
    Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2GHz (8 * 400MHz) @ 1.3V with Zalman CNPS9500 AT @ 1800RPM, ASUS P5B Deluxe/WiFi, 2x1GB Corsair Twin2X PC2-6400 DDRAM @ 400MHz (4-4-4-12) @ 2.1V, Leadtek 8800GT 512MB, WD Caviar SE16 250GB, Asus DRW-1608P3S, Creative SB Audigy Value, Logitech X-230 speakers, Enermax Liberty 400W, 2x120mm Thermaltake case fan @ 1800RPM, Thermaltake Aguila black case, HP LP2065 LCD, Logitech MX400

Věk
    48
    Vliv
    305

Ok. Ja mluvim o tomto:

Mam nejake zname kamarady (zakazniky) co maji doma PC, posledni ovladace a grafiku na hry .. originalni kabel ke svemu monitoru a NEJAK pripojeny TV out ...

Vetsina z nich do nedavna mela ATI (9200-9800Pro), nebot v te dobe ati vladla, ok ? tak jsem ruzne vsici delali upgrade, vetsinu lidi jsem vybavil GF6600GT ...

1. dva kamosi co honi filmy pres TV (stale stejne spatne/dobre propojeny jako predtim) me prosili, abych jim tu kartu vymenil (myslim za ati), proste se jim to nelibilo.

2. dalsi na tom uctuji a treba delaji stranky, ptal jsem si jich zda jsou spokojeni, rikali, ze hry super, ale ze se jim zda horsi obraz ...

3. Pak prave nejake zkusenosti se zakaznikama jak jsem psal vise, ja nerikam ze vsuchni maji, nebo nemaji pravdu, nebo si vymysleji, nebo maji spatnou kabelaz, ci co ...

Nebo si precetli nekde na foru/casopise - NEKUPUJTE si nVidii - ma spatny obraz a pak prisli domu a rekli - a jo !!! Proste je mi to jedno. Problem je, ze mam stejny pocit a kdyz ti to rekne clovek, co u pocitace sedi jen kdyz kouka na net, nebo pise seminarku (pritelkyne), tak je asi neco spatne, ne

Ale mozna, ze je proste jen chyba, ze mas CRT monitor .... treba by LCD vyresilo vse ...

Věk
    48
    Vliv
    305

Masster: proc se do toho pletes ? Vim, ze me zrovna nemusis, ale jako moderator muzes vse ?

Věk
    42
    Vliv
    355

Masster: proc se do toho pletes ? Vim, ze me zrovna nemusis, ale jako moderator muzes vse ?
    Treba proto, ze se snazim delat, to co slovo Moderator obnasi?
    Nebo proto, ze si svojim prispevkem znicil tenhle thread?
    Nebo proto, ze si prenesl tenhle flame jeste pro jistotu do nV sekce?

Vyber si, myslim, ze ani s jednim neslapnes vedle.

Věk
    48
    Vliv
    305

OK. Vzdavam se a omlouvam.

Ze jsem se VUBEC snazil neco rict ...
    Ze jsem se VUBEC snazil reagovat (kor na citlive tema)....
    Ze jsem si VUBEC zacinal neco s moderatory.

Citace Původně odeslal MadCap
    ako mne to neda, ale jediny flame tu vygeneroval svaca tou hodne priblblou hlaskou o tom, ze nV ma horsi obraz ako ATI ...

...sumak aku ma clovek kartu, pretoze kvalita obrazu je IDENTICKA
    a MadCap hned odflejmoval zpet...

ahoj, me to taky neda, na kvalitu nvXati uz se naflejmovalo dost (pct forum znate ne?) a porad to jeste nekoho bavi?

to MadCap :
    ANO, dnes uz to muze byt suma fuk kdo ma jakou kartu (at si kazdy vybere jak chce...), ale kvalita obrazu opravdu identicka neni...maximalne tak podobna navic jak kde pricem,...ale porad je jedno horsi a jedno lepsi

to svaca :
    ANO, mas pravdu, a nvidiaci se ti vzdycky vysmejou...ale my vime ze obraz maji horsi

btw tohle neni ani tak flame, jako OT teda aspon mi nejak nedoslo jak souvisi kvalita obrazu s tim ze ati ma pod opengl problemy...

a jeste trochu oleje dokud muzu : udivuje me, ze ac se tady predhanite komu proslo rukama vice grafik za X let a kdo to teda muze tvrdit a kdo ne, flejmujete oba...coz bych rekl ze zkuseni lidi (myslim tim vas) vi svoje a blbce (tim se pravdepodobne myslite mezi sebou) byste meli nechat ve sladke nevedomosti...
    aurora + 500W, maximus formula, 4*2GB, C2Q 9400, cnps10x ex., 560Ti HAWK, vertex 60GB, 2*3TB WD, Lenovo L220x, lycosa + diamondback
    Acer 1810T
    www.highdef.cz

Věk
    48
    Vliv
    305

No me opravdu zarazil ten nadpis ......
    Videl jsem ho a rikal jsem si, sakra co to zase bude a taky jsem tak reagoval, tamto, tamto uz byla jen past ....

A v jine sekci jsem na to reagoval jen v souvislosti s tim, ze jsem ten problem taky prave resil (resim), respektive me to stve, ale stejne si nevyberes ...

Tak je to jedno.

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

[ot]

MadCap & svaca:

Kde je problem vybrat nejaky normalny monitor, nastavit ho, postavit pred neho na stativ nejaky kvalitny fotak, nastavit ho na manual a cvaknut, potom vymenit grafiku, cvaknut s rovnakym nastavenim fotaku znova a nasledne tieto dva snimky porovnat?

Som presvedceny o tom, ze vysledne farby budu rozdielne.

Som presvedceny aj o tom, ze u ATi budu mozno pre X ludi "lubivejsie" a pre Y ludi naopak, no narazame na jeden zasadny problem.

S cim nami urobene snimky porovnat? Mame niekde nejaku referencnu stupnicu/farbu? Dost pochybujem. Vnimanie farieb je imho velmi subjektivne a v tychto flejmoch nejde o nic ine ako o nepodlozenu subjektivitu.

[/ot]
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Member Avatar uživatele Keymaster
    Vliv
    253

[ot]pit: tuhle výzvu udělal už dávno ředitel zeměkoule, myslím že už tehdy mu na to nikdo nereagoval [/ot]
    4300 2997 | 2048 667 | 8600 256 | 640 7200 | 250 7200
    It is a scientifically proven fact, that use of English signatures at Czech discussion boards is sign of mental retardation :-p

/ot
    tie farby su ine, som sa o tom bavil aj s mirkom jahodom a on vravel ze pozna ati od nv na diamondtron nf, zrejme maju inu gammu nastavenu, rozdiel to ale nie je nijak vyrazny (tazko povedat ktore je to lepsie, presne ako pise pit)
    a tiez porovnavanie ostrosti > vzdy to bude lokalny pripad a nech sa zmera cokolvek neplati to obecne
    /ot

Senior Member
    Vliv
    280

Ze ma ATi dosahane drivery je dlhodobo znama skutocnost. V ati su proste babraci. Taka obrovska firma, obrovske obraty, zisky a oni NIE SU SCHOPNY ZA NIEKOLKO ROKOV zamestnat nejakych ludi, ktori by im to opravili. A NIE SU SCHOPNY SPRAVIT NORMALNY DRIVER PRE unix. Co sa tyka feature driverov, tak mam dojem ze Ati proste iba kopiruje nvidiu (napr. na 9500pro kedysi ked este nebol theatre mode, tak overlay fungoval iba na primary display; u nvidie coskoro pribudol theatre mode (t.j. jedna velka plocha cez dva monitory) a uz sa dalo okno pekne presunut tak ze jedna polka bola na jednom monitore, druha na druhom a islo to.)
    Tiez kvalitu ati tvout nekomentujem. nemyslim kvalitu obrazu, ale problemy. Teraz sa to uz mozno zlepsilo, ale este nedavno nebolo zriedkave ked ste si kupili noname kartu a bol problem s tvout (rozne chyby driverov, problemy ntsc/pal, ked uz isiel tv, tak aby som si tam pustil film, som ho musel nastavit ako primary display, lebo na inom nesiel overlay atd.)

No a na zaver, staci si pozriet ati a nvidia sekciu, v ati jednoznacne viac threadov co sa tyka problemov s grafikou.
    A tiez jeden moj starsi thread:
    http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=23979

EDIT: btw. ja som pyroman a ja flame rad

EDIT2: hmm, tak ma napadlo ze sa blizi vista a s nou vista driver model, tak som zvedavy, ako v ATi zvladnu ten prechod a ako dlho (a ako dobre) budu este potom podporovat drivery pre XP
    Naposledy upravil THX; 08.05.2006 v 15:46.
    3570K, 16G, x25-m, itx
    xj40

Věk
    48
    Vliv
    305

Citace Původně odeslal PiT
    [ot]

MadCap & svaca:

Kde je problem vybrat nejaky normalny monitor, nastavit ho, postavit pred neho na stativ nejaky kvalitny fotak, nastavit ho na manual a cvaknut, potom vymenit grafiku, cvaknut s rovnakym nastavenim fotaku znova a nasledne tieto dva snimky porovnat?

Som presvedceny o tom, ze vysledne farby budu rozdielne.

Som presvedceny aj o tom, ze u ATi budu mozno pre X ludi "lubivejsie" a pre Y ludi naopak, no narazame na jeden zasadny problem.

S cim nami urobene snimky porovnat? Mame niekde nejaku referencnu stupnicu/farbu? Dost pochybujem. Vnimanie farieb je imho velmi subjektivne a v tychto flejmoch nejde o nic ine ako o nepodlozenu subjektivitu.

[/ot]
    Stale na to jdete moc technicky .....

Ja to proste myslel naprosto jednoduse ... Viz dalsi priklad:

Byl jsem u dalsiho znameho (mel dlouho R9200 - propojeny s TV a byl spokojeny) a ted ma GF6600GT Leadtek, ptam se ho, co grafika jak je s ni spokojeny a on, ze obraz je dobry (ma ale LCD) a co tv out ?? A on rika, ze na tv kouka pres druhy PC (s tou R9200) nebot kdyz to zapojil na gf6600GT, tak mel rozmazany titulky (nic hrozneho, ale bolely ho oci) a kdyz mel tmace pozadi, tak se mu to rozkostickovavalo (divx).....

CHAPU, ze treba nejakym silenym nasteveni/kabelazi/filtrama by to vyresil, ale PROC, kdyz s ATI mu to jede normalne na default......

Ja mam (pritelkyne taky) proste takovy subjektivni pocit s CRT (19 Flat, nekolik Samsung typu a iiyama), nemuzu za to .

ajaj...

1. pro profi použití je řada FireGL, jak už tu někdo poznamenal
    2. herní karty jsou na hry a v současné době se nezdá, že by ATi měla nějaký problém s OpenGL hrami (Doom 3, Quake IV) ani v kvalitě obrazu, ani ve výkonu, oproti konkurenci. Jediná hra, kde R5xx mírně zaostávají je Riddick, ale to je dáno spíš kombinací použitých technologií, na které se tato architektura neorientuje (požadavky na zixel-rate + fill-rate)
    3. je známo, že drivery ATi pro profi sféru nejsou ideální, ale taky je známo, že nVidie toleruje chyby v syntaxi a kód provede, i když je syntaxe mimo specifikace, kdežto ATi je striktní ve specifikacích, a pokud k takové situaci dojde, je výsledkem error. Pak není divu, když začínající programátoři houfně píšou "ati má mizerný opengl drivery, protože mi to na nvidii funguje". Jak říkám, ATi chyby má, ale z části je to nafouknutá bublina a >99% uživatelů se to nedotkne. Taky tu nerozebíráme, jaký chyby má nVidia v D3D driverech a kolik shaderů se současnými FW vůbec nefunguje...

a poslední věc - kvalita obrazu... ATi si víc hlídá výrobce spadající do "...powered by ATi" a většina karet známých značek podchází z továren PC Partner, takže kvalita obrazu je u ATi poněkud jistější. Viz situace s vadnými sériemi 6800GS a 7900GT, které měly špatný obraz. Tím nechci říkat, že se v poslední době neobjevily vadný série Radeonů, to samozřejmě ano, ale s kvalitou obrazu, o které diskutujeme, to nesouviselo.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Senior Member mince Avatar uživatele Aliencz
    Věk
    58
    Vliv
    291

Citace Původně odeslal THX
    Ze ma ATi dosahane drivery je dlhodobo znama skutocnost. ...................................A NIE SU SCHOPNY SPRAVIT NORMALNY DRIVER PRE unix. ............................. Co sa tyka feature driverov, tak mam dojem ze Ati proste iba kopiruje nvidiu ....................................
    Tiez kvalitu ati tvout nekomentujem. nemyslim kvalitu obrazu, ale problemy. .......................... ale este nedavno nebolo zriedkave ked ste si kupili noname kartu a bol problem s tvout ..........................No a na zaver, staci si pozriet ati a nvidia sekciu, v ati jednoznacne viac threadov co sa tyka problemov s grafikou.........................hmm, tak ma napadlo ze sa blizi vista a s nou vista driver model, tak som zvedavy, ako v ATi zvladnu ten prechod a ako dlho (a ako dobre) budu este potom podporovat drivery pre XP
    Tedy, snažím se respektovat cizí názory, byť by si jeden hlavu ukroutil, ale Tvoje argumenty, to je prostě veledílo. Na zkušeného "foristu" samý "forek". Mám to vysvětlovat, nebo je to jasné každému?

P.S. o FW nestojím, tak pokud ho nevědomky spouštím, omlouvám se a klidně Deletujte.
    Naposledy upravil Aliencz; 09.05.2006 v 13:10.
    PC: HD3870 SCS3 pasiv, AMD X2 5000@6400 BlackEd MA790X-DS4 UD2, 4GB/1066, Win7 64bit, WD Raptor 74GB+WD 250GB, Samsung 206BW 16:10, Maya 44 MKII

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATi Catalyst™ 6.3
    Založil no-X v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 22.03.2006, 17:02
  2. Ati Catalyst™ 6.2
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 23.02.2006, 19:45
  3. ATI Catalyst™ 5.11 WHQL
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 33