Mam prosbicku pro znalce PCMCIA Wifi karet.
Dostala se mi do ruky PCMCIA Wifi, bohuzel "nalepka" s identifikaci znacky a typu je sloupla (puvodni majitel ji dostal k notebooku a nepouzil ji)
Karta je rozmeru klasicke PCMCIA, relativne zajimavy je na nas ni to, ze ma dokonce 2 anteni vystupy na externi antenku (tu jsem k ni take dostal = cca. 8 cm antenka s beznym RSMA konktorem + redukce na ten minikonektor na karte - nevim bohuzel nazvy - jsem v tom Lama) Rovnez nevim, zda antenka byla puvodni prislusenstvi ci je k ni dokoupena.
Karta se po zastrceni do PCMCIA slotu identifikuje jako
_IEEE_802.11_Wireless_LAN/PC_Card, drivery si Widle XP SP2 bohuzel nenajdou.
Tedy muj dotaz, co by se dalo zkusit (jake drivery ci postup) jak kartu identifikovat a zprovoznit?
Davam sem i foto, kvalita mizerna (foceno Nokii) nicmene mohlo by napovedet prave diky tem 2ma antenim konektorum (to jsem u PCMCIA jeste nevidel) pripadne jestli nekdo nepozna jeste nejakej markant, podle ceho by se to dalo urcit.
Predesilam, ze kartu jsem si vzal hlavne diky antene, kterou potrebuju, nicmene zase mne mrzi, kdybych se ji nepokusil identifikovat a zprovoznit.
Respektive neexistuje nejakej balik univerzalnich driveru pro Wifi chipsety, kterej by se dal vyzkouset?
Diky za vsechny konstruktivni napady, mne nic konstruktivniho zatim nenapadlo![]()