Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: zachrana .rar archivu

Standardní zachrana .rar archivu

Muze nekdo doporucit nejaky soft na vytazeni alespon casti dat z poskozenych, pripadne nekompletnich raru ?

Standardní Re: zachrana .rar archivu

Citace Původně odeslal Gryzor
    Muze nekdo doporucit nejaky soft na vytazeni alespon casti dat z poskozenych, pripadne nekompletnich raru ?
    Napadá mě jen použití programu, kterej RAR nejlépe rozumí, a to znovu WinRARu . Snaží se opravit poškozený archiv a i v případě poškození rozbalí vše, mimo poškozených souborů. Neplatí pokud je archiv solid - to pak zbytek od poškozené části je ztracen.

Citace Původně odeslal slesik
    Napadá mě jen použití programu, kterej RAR nejlépe rozumí, a to znovu WinRARu . Snaží se opravit poškozený archiv a i v případě poškození rozbalí vše, mimo poškozených souborů. Neplatí pokud je archiv solid - to pak zbytek od poškozené části je ztracen.
    jde o X souboru zabalenych do 7mi dilneho archivu, pricemz ne vsechny jsou v poradku. WinRar jsem zkusil jako prvni. Bez uspechu...

jde o X souboru zabalenych do 7mi dilneho archivu, pricemz ne vsechny jsou v poradku. WinRar jsem zkusil jako prvni. Bez uspechu...
    Mno, kdyz pouzivam vicedilny archivy, a treba ve ctvrtym je urcity soubor, ktery chci, tak ho z RARu dostanu, ale jen tehdy, kdyz je v této casti fyzicky cely zkomprimovany, kdyz ma svuj zacatek v jinym archiva tak mam samo smulu.
    PRIKLAD: PRENASIM po disketach 1500 souboru *DOC - cca 8 disket a ctvrta a sedma sou poskozeny, tak zkopcim vse na disk a rozbalim, rozbali skoro vse - tedy 1-3,5,6,8 a mozna i nektery soubory z 4,7 (zalezi kdy fyzicky jsou)
    Chovani jako ho popisujete je tedy nezvykle. Jeste otazka, v jakem typu raru to mate zabalene 3.xx nebo 2.9 nebo nizsi? Starsi nemely takove moznost oprav

Mno, kdyz pouzivam vicedilny archivy, a treba ve ctvrtym je urcity soubor, ktery chci, tak ho z RARu dostanu, ale jen tehdy, kdyz je v této casti fyzicky cely zkomprimovany, kdyz ma svuj zacatek v jinym archiva tak mam samo smulu.
    PRIKLAD: PRENASIM po disketach 1500 souboru *DOC - cca 8 disket a ctvrta a sedma sou poskozeny, tak zkopcim vse na disk a rozbalim, rozbali skoro vse - tedy 1-3,5,6,8 a mozna i nektery soubory z 4,7 (zalezi kdy fyzicky jsou)
    Chovani jako ho popisujete je tedy nezvykle. Jeste otazka, v jakem typu raru to mate zabalene 3.xx nebo 2.9 nebo nizsi? Starsi nemely takove moznost oprav
    Pokud by mel nekdo zajem, mohu poslat k otestovani. V jake verzi je to balene a jak, netusim. Nejedna se o me diskety. Ja se to pouze pokousim, alespon z casti z nich vydolovat. Obsahuji pro kamarada pomerne dulezite, bohuzel takto stupidne zalohovane texty.

Standardní

Nejnovejsi verze WinRARU by mela mit v sobe lepsi nastroj pro opravu poskozenych souboru s priponou RAR. stahni si nejnovejsi verzi a zkus to!!! To je jedine, co ti muzu poradit.
    MSI KT4 Limited Edition, AMD Athlon XP 1700+@1,75Ghz, Geforce2MX400,zdroj Fortron 250W,512Mb SDRAM ,Seagate S 40GB 7200ot. ATA100 IV,CDRW Teac CD-W552E ,DVD Toshiba 16x/48x,SB Player 5.1 OEM, Genius SW 5.1 Surround 5+1 Home Theatre

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Zachrana dat z poskodeneho rar-archivu
    Založil VodnikIN v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 15.11.2005, 16:34
  2. mrtvy? WD Caviar 205AA - zachrana (obnova) dat v Brne ?
    Založil Bolek v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 17.05.2005, 17:09
  3. WIN XP a problem pri otvirani archivu
    Založil riksa v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 03.02.2004, 10:37
  4. bios nenadetekuje disk -> zachrana dat
    Založil s.n. v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 11.07.2003, 12:30
  5. zachrana "cvakajuceho" WD ?