"I to nejdůležitější a nejzásadnější je nekdy v maličkosi." no dost moudra a teď k věci:
1. Je potřeba při jakékoli změně v biosu (pokud máte taktnuto i jen třeba paměti) použít klávesu INSERT (nadnad delete
)
před zapnutím pc (mám na mysly spínač !nemyslím vyplý zdroj!)
Podržet klávesu insert , tak že zmačknete dřiv než zapnete Pc insert a pustit až po popnuti a urychleně mačkat delete ať se dostanete do biosu)
2. Ok jsem v biosu co teť skontrolovat uspěšnost operacea to tím že je v soft III menu procesor označen jako 100*11 (na jinych cpu se to muže lišit). Pokud ano tak bod 3
3. A dotohoJakekoli hodnoty a cokoli v jakemkoli množstvi muže být změněno a vždy se uloží a správně. (Proč? protože cpu je tak podtaktovany že chba nehrozi za žádných okolností)
--------------------------------------------------------------------------------
Ve skratce:
1 použít funkci INSERT viz manuál.
2 změnit / uložit
3 restart (a uvidi se )
4 v připaě seknutí ať už v 3d nebo jen tak neriskovat a zase /krok 1 atd nastavení ostatního zůstává)
-----------------------------------------------------------------------------------
Rozepsal jsem to tak aby to zabralo co nejširší obec tak mě za to neukamenuje![]()
A proč to nělám - není nic horšího než odvalený abit v pátek v 17:42
a nevěděc co kde proč (nevýdoa prvních vlaštovek)
-------------------------------------------------------------------------
Amon_Lhaw@post.cz