Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: koupe multifunkcniho zarizeni

Standardní koupe multifunkcniho zarizeni

dival jsem se na nejake testy a cenove nabidky multifunkcnich zarizeni, ale rad bych slysel vas nazor. Jit do inkoustu nebo laseru?? Nam staci cernobile, barevne je pro praci zbytecne. Uvazuji o SAMSUNG SCX-4200, ale vubec neznam nikoho, kdo by s tim mel zkusenosti. Rozhodujici je cena... cim nizsi, tim lepsi, ale ne zase na ukor parametru. Nekde na foru (ne na OC) jsem cetl ze prave tento samsung je dobry v pomeru cena / vykon... tak nevim diky za rady

Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    270

Standardní Re: koupe multifunkcniho zarizeni

Mame v kancelari Samsung SCX-4216 tusim. Funguje celkem dobre. Tisk solidni. Ma ale USB 1.1, takze skenovani je pomale. Software na skenovani je uchazejici (k dokonalosti ma ale daleko). OCR pouze anglicke.
    Problemem je porizovani kopii z neprilis kvalitnich orginalu - kopie jsou prilis svetle, necitelne. Pokud je orginal solidni, tak je i kopie.
    Celkove jsem s ni i pres vyse popsane chyby spokojeny.

Citace Původně odeslal NeMeM9aA Zobrazit příspěvek
    Mame v kancelari Samsung SCX-4216 tusim. Funguje celkem dobre. Tisk solidni. Ma ale USB 1.1, takze skenovani je pomale. Software na skenovani je uchazejici (k dokonalosti ma ale daleko). OCR pouze anglicke.
    Problemem je porizovani kopii z neprilis kvalitnich orginalu - kopie jsou prilis svetle, necitelne. Pokud je orginal solidni, tak je i kopie.
    Celkove jsem s ni i pres vyse popsane chyby spokojeny.
    na skenovani to moc nebude, spis jen na to kopirovani a na tisk. dival jsem se na netu ale vsude jsem nasel jenom kazety nikde zarizeni (a tudis cenu) ale predpokladam, ze kdyz je to vyssi cislo, ze to bude "lepsi" a snad novejsi (i kdyz asi ne..) tak nevim jdu jeste pohledat

Věk
    44
    Vliv
    270

Citace Původně odeslal Lisak Zobrazit příspěvek
    na skenovani to moc nebude, spis jen na to kopirovani a na tisk. dival jsem se na netu ale vsude jsem nasel jenom kazety nikde zarizeni (a tudis cenu) ale predpokladam, ze kdyz je to vyssi cislo, ze to bude "lepsi" a snad novejsi (i kdyz asi ne..) tak nevim jdu jeste pohledat
    Bouzel netusim jak to je. Kazdopadne kdyz jsem se rozhodoval o nakupu, tak jsem na 4200 nikde nenarazil.
    tady bys snad mohl dohledat rozdily.
    To s cim mam zkusenosti neni 4216F ale nizsi model, ktery ma stejne vnitrnosti, krome faxu a modulu na oboustrany tisk (nebo co vlastne je nalepene nahore na tom viku)

Bouzel netusim jak to je. Kazdopadne kdyz jsem se rozhodoval o nakupu, tak jsem na 4200 nikde nenarazil.
    tady bys snad mohl dohledat rozdily.
    To s cim mam zkusenosti neni 4216F ale nizsi model, ktery ma stejne vnitrnosti, krome faxu a modulu na oboustrany tisk (nebo co vlastne je nalepene nahore na tom viku)
    diky za odkaz, a jak je to prosim te s tiskem obrazku? nejsou nejak kostrbaty nebo tak? nekde jsem nasel poznamku od jednoho uzivatele (snad jedina) ve ktere psal, ze to nema post script a ze to tiskne silene hnusny obrazky

Věk
    44
    Vliv
    270

Bouzel nemuzu slouzit - obrazky jsem na tom snad nikdy netisknul - grafy jsou OK.

Bouzel nemuzu slouzit - obrazky jsem na tom snad nikdy netisknul - grafy jsou OK.
    a nesel by jen tak pro zkousku jeden vytiskjnout?

Věk
    44
    Vliv
    270

Citace Původně odeslal Lisak Zobrazit příspěvek
    a nesel by jen tak pro zkousku jeden vytiskjnout?
    To nejspis sel. Posli mi nejaky vzorovy obrazek/obrazec, vytisknu a naskenuju.
    Uvital bych, pokud to nebude moc tmave a moc velke

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Kupni smlouva - VZOR
    Založil riksa v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 29.01.2009, 22:05
  2. Zaheslovane WiFi zarizeni
    Založil Caleb v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 03.12.2006, 23:50
  3. Shanim pokrocilejsiho bastlire (rozsifrovani dat)
    Založil Martin v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 03.09.2006, 12:13
  4. Nekompatilibita zarizeni?
    Založil Robert v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 15.07.2004, 20:32

Pravidla přispívání