Zdravim Vas...
Tak som doma hodil do kompu Sapphire R1650Pro 256MB GDDR3 AGP, vsetko skontroloval, zapol, nainstalil katalisty 6.11, vsetko sa pekne rozbehlo... idem do CCC ze idem trosku ponastavovat na vykon ale v 3D nastaveni, kde ma byt 3D preview mi vyskocil Windows error report a ziadny preview... 3D marky 03,05 ani nespusti (tiez win error reporting) a napr company of heroes v momente, ked ma skocit do 3D zleti do bluescreenu.... Windosw je cerstva cista instalacka len s drivermi na mboard, DXsami, zvukofkou a samo grafikou...
skusil som :
1; kedze mam v kompe dost zariadeni - zmenil som vetvu na pridavne napajanie
NEPOMOHLO
2; nastavil som AGP4X aj FastWrite OFF, aj AGP aperture size na 128 aj 256
NEPOMOHLO
3; skusil som ovladace 6.10 aj tie na original CDcku
NEPOMOHLO
4; odpojil som vsetky ventilatory aj mechaniky zo systemu
NEOMOHLO
samozrejme robil som to postupne a testoval som aj viacere kombinacie... Zoztavu mam v podpise (akurat grafika je 1650) a zdroj mam ThermalTake 420W...
v kompe v praci sa to 3d Preview spusti bez problemu (je to ale intel doska aj intel procak...)
na obrazkoch vydite moje nastavenie AGP v BIOSe, chybovu hlasku z windozov a mam subor log z tej chyby ale ten je dost velky takze sa mi neda uploadnut... ale dam sem nan linku - pripadne ho mozem poslat na mail...
Prosim, az by mi niekto na zaklade tohto (alebo niecoho ineho - rad vyskusam) vedel poradit - velmi to ocenim (napr neviem, co znamenaju vsetky tie polozky nastavenia AGP v BIOSe...)
Vopred Vam dakujem a ospravedlnujem sa adminom, ze som to z dredu o R1650 vytiahol takto von (ale tam mi nikto neodpisal - mozno si to teraz vsimnu ludia)...