Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: I neeed help :-)

Exclamation I neeed help :-)

Zdravím, postavil starší pc a mám v něm CPU AMD K-6 2 500mHz taktlou na 550.
    Deska tam je s čipsetem ALi M1542. Mám problém takový, že pc je strááášně pomalý. Windows sem na disk musel instalovat na mém hlavním PC, protože na te K-6 by to trvalo 180 min. a i když tam je windows tak je to furt pomalé. Myslel jsem že mi blbne procesor nebo paměti. Obě možnosti jsem vyloučil. Tak opravdu nevím, kde je chyba. Prosím o pomoc

Standardní Re: I neeed help :-)

Mas zaple UDMA u disku? Jake windows a jakym stylem (CD nebo instalace z disku) to instalujes?
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Citace Původně odeslal prakobzol Zobrazit příspěvek
    Zdravím, postavil starší pc a mám v něm CPU AMD K-6 2 500mHz taktlou na 550.
    Deska tam je s čipsetem ALi M1542. Mám problém takový, že pc je strááášně pomalý. Windows sem na disk musel instalovat na mém hlavním PC, protože na te K-6 by to trvalo 180 min. a i když tam je windows tak je to furt pomalé. Myslel jsem že mi blbne procesor nebo paměti. Obě možnosti jsem vyloučil. Tak opravdu nevím, kde je chyba. Prosím o pomoc
    pokud tam mas Vistu tak je to v pohode

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

lock & K-
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání