Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Nové teflony na myš

Standardní Nové teflony na myš

Včera se mi na myši (Dual Optical) ,,vodšoupal" poslední teflonek, ale už i tak myš drhla jak mohla. Mám podložku co byla jednou v levelu (výroční číslo), taková nalepovací, srovnatelná nebo lepší jak leckterá komerční. Tak jsem se rozhol jí lehce upravit.

V dílně jsem z koax kabelu odříz kus teflonového dialekrika, to jsem nařezal na malé kousky a přilepil na myši na původní místa ,,tepelnou pistolí". Když jsem to pak testoval tak jsem byl mile překvapen, myška jezdila jak puk po ledě , bohužel teflonové podložky byly příliš vysoké a laser ,,nedosáhl" na podložku. Tak jsem musel nařezat menší. A voiala myška jezdí a snímá naprosto skvěle . Investice 0,- kč.

Vím, že to není žádnej estra bastl, tak mi to kdyžtak ani nepište, já jsem si toho vědom. Ale pokud někdo váhal, tak ať neváhá a vrhne se do toho, než vyhazovat za tzv ,,pro gamers" doplňky. V neděli můžu přihodit fotku z mobilu.
    Pašák erda.

Senior Member Avatar uživatele Hynchenzo
    Věk
    43
    Vliv
    293

Standardní Re: Nové teflony na myš

Tohle me zajima. Za fotky budu rad.
    Precejen davat 250,- za teflony....
    KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
    Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm

Skvělý nápad, nahoď foto prosím...K+!
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Tak se mi podařilo rozchodit posílání mailů z mobilu . Předem se omlouvám za kvalitu fotky. Není to samozřejmě žádný zázrak co se týče vzhledu, ale naštěstí jsou ty tefolony zespodu , tak mi to až tak nevadí. Drží to tam fest, líp jak ty originální, pistole slepí na co příjde. Ale hlavně ten skluz, div mi ta myška nevyklouzne z ruky mrška
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    Pašák erda.

Fajn...jen z čeho jsi je přesně udělal Ty teflony? já četl Tvůj příspěvek, nicméně nevím co si pod tím mám představit. Vím jak vypadá koax kabel...myslel jsem že foto mi to objasní,nicméně je trošku máznuté
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Zůstal tu kus koaxu když se připojovala anténa wifi přes pigtail k serveru, tak sem z něj sundal bužírku, pak stínění a už jsem byl na teflonu. Stačí na to jakejkoliv koax s teflonovým dialekrikem, firmy co dělaj bezdráty toho budou mít hafo, tak se u nich optej.
    Pašák erda.

Citace Původně odeslal Erda Zobrazit příspěvek
    Zůstal tu kus koaxu když se připojovala anténa wifi přes pigtail k serveru, tak sem z něj sundal bužírku, pak stínění a už jsem byl na teflonu. Stačí na to jakejkoliv koax s teflonovým dialekrikem, firmy co dělaj bezdráty toho budou mít hafo, tak se u nich optej.
    díky!!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Podvod na uzivatele jmenem FUP
    Založil trodas v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 114
    Poslední příspěvek: 04.11.2006, 08:08
  2. Odešlo chlazení na GF3Ti500 - jaké nové ??
    Založil pinky v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 07.01.2003, 19:22

Pravidla přispívání