Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: SW na prohlížení obsahu windows Kose

Standardní SW na prohlížení obsahu windows Kose

Zdravicko,
    protoze nikdy clovek nevi, tak proste pouzivam Kos, kde si nechavam vsechno, co smazu jeste tak 2mesice. Je to fajn, obcas uz me to zachranilo, nad smyslem ci duvodech meho reseni, prosim nebudeme diskutovat, tedy odpovedi typu "rozmysli si poradne, co mazec a vypni kos" tu slyset nechci.

Tedy potrebuju SW, ktery bude rychleji prohlizet kos nez dosavadni win SW, nevim zda je to nejaka chyba, ale me prohlizeni kose trva neuveritelne dlouho, kdyz je v tem mnoho souboru. Dela to zhruba to, ze se mi nacte jedna stranka a kdyz se chci posunout dolejc, tak se to na chvili "sekne/zastavi" a po chvili se nacte dalsi stranka s jmeny souboru a podrobnostmi. A toto mi dost vadi, respektive to hrozne zdrzuje. Je to mozna i chyba systemu, nevim, ale tak jako tak to vyresi novy SW, ktery by toto delal za ten win-prohlizec.

Predem moc diky za odpovedi, Skodik

Standardní Re: SW na prohlížení obsahu windows Kose

Total Commander a jeho pribuzni ?
    GigaByte GA-M55plus-S3G --- A64 3200+ @ 24oo ~ 1,375V BOX --- 2x512 Geil 667 CL4 @ 980 CL5 --- WD2500KS --- Acer AL1721ms --- 1/1 MBit/s via WiFi
    Blog

09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0 aneb jeste ze ty "ochrany" programujou rozumny lidi :]

No pokud jsem to dobre pochopil, tak kdyz dam prohlizet slozku RECYCLER, tak se mi zobrazi kupa nejakych souboru dcCISLO.pripona ale jmena puvodnich souboru, tam nevidim, takze se v tom da asi tezko orientovat -> na prd.

To je na to nejaky plugin? Jak se jmenuje aspon, zbytek nejak rozchodim Ted jsem hledal a zadny plugin jsem na to nenasel

Predem velkej DIK!

zadnej dalsi tip?

Jsem jeste kvuli tomu nevysypal kos a mista na HDD je cim dal mene hehe

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. Je to dlouhy, ale precteni stoji za to...
    Založil Ogre v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 23.01.2004, 23:52

Pravidla přispívání