Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Orange Homebox - FTTH (30/15 Mbit/s)

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Orange Homebox - FTTH (30/15 Mbit/s)

Vyzera to tak, ze Orange sa nam chysta ako prvy spustit FTTH (Fiber to the Home) a to hned triple-play (TV+Inet+telefon). Pravdou je, ze nie vela firiem na slovensku ma vlastnu opticku siet takej rozlohy aby si mohli podobny krok dovolit (2200km vlakien).

Zaujimave su aj ceny a rychlosti:

Internet (10/2 Mbit/s) - 832 Sk
    Internet (30/15 Mbit) + Telefónna linka - 951 Sk
    Internet (30/15 Mbit) + Digitálna TV - 1070 Sk
    Internet (30/15 Mbit) + Telefónna linka + Digitálna TV - 1189 Sk

Dalsie informacie o cenach koncovych zariadeni a podmienkach su tu.

Ak niekto ma PRAKTICKE skusenosti (nie to co si precital v diskusiach pod clankami), podielal sa na testovani, alebo sa bude podielat celkom by ma zaujimalo ako to v praxi vyzera.

V akom formate ide spominana "digitalna" televizia, ako je to s realnymi prenosovymi rychlostami, ako pripajaju zakaznikov, v com spocivaju nutne instalacie (kabelaze, HW), predpokladana FUP a pod.

Podla vsetkeho je zatial zapojenych iba par bytov na tychto piatich uliciach v Petrzalke, takze sanca ze to tu uz niekto ma je asi mala, ale mozno poznate niekoho, kto uz na tom fici.

Andrusovova
    Jankolova
    Mamateyova
    Medvedovej
    Svabinskeho

Podla neoficialnych informacii ma byt počas pilotnej prevadzky rychlost az 1 Gbit/s, ale zdielana a FUP 100GB.

Dakujem
    Naposledy upravil Quillin; 04.12.2006 v 06:14.
    Laptop Home: Asus G73JH (Intel Core i7-720M, 8GB RAM, 2x500GB@7200rpm), 17.3" Glossy FullHD powered by ATI Mobility Radeon HD 5870 1GBAKG K-66 • Logitech MX518 •
    Laptop Mobile: Sony VGN-P11Z (Intel Atom Z520, 2GB RAM, 60GB HDD), 8.9" Glossy 1600x768 • built-in 3G UMTS/HDSPA/EDGE/GPRS • hmotnost: 638g

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání