Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: A8r32-mvp+o144

Standardní A8r32-mvp+o144

stal se mi takovy problemek:
    cpu vzdy jelo krasne na 300+FSB, ale ted jsem ho provozoval na defaultu nejaky cas. Behem toho jsem aktualizoval BIOSy pro mou desku. Ted jsem zkusil zase nejaky OC, ale uz pri 230FSB to nejede. Netusite v cem by to mohlo byt? Mam ted sice pomaly DDR400ky pameti, ale dal sem jim vysokou delicku takze jednou ne +- 300MHz mozna jeste min. Nenapada vas cim by to mohlo byt?

ps: samozrejme mam porad stejne nastaveni BIOSu jako pred tim.
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Senior Member mince Avatar uživatele rombo
    Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní Re: A8r32-mvp+o144

Citace Původně odeslal Neller Zobrazit příspěvek
    stal se mi takovy problemek:
    cpu vzdy jelo krasne na 300+FSB, ale ted jsem ho provozoval na defaultu nejaky cas. Behem toho jsem aktualizoval BIOSy pro mou desku. Ted jsem zkusil zase nejaky OC, ale uz pri 230FSB to nejede. Netusite v cem by to mohlo byt? Mam ted sice pomaly DDR400ky pameti, ale dal sem jim vysokou delicku takze jednou ne +- 300MHz mozna jeste min. Nenapada vas cim by to mohlo byt?

ps: samozrejme mam porad stejne nastaveni BIOSu jako pred tim.
    a nemuze to bejt prave tim zhe si narazil na BIOS kterej nejni zrovna OC friendly?? Co to udela kdyz tam hodis puvodni BIOS se kterym to tech 300MHz FSB jelo...
    HOME: Intel Pentium G2120@3348MHz (Ivy Bridge), Gigabyte Z77-D3H r1.1, 8GB DDR3 Crucial Ballistix LP 1600@1512MHz 8-8-8-24 Turbo, Intel HD + Gigabyte ATI Radeon HD4850 1GB w Accelero S1 (Noctua NF-P12) + Virtu MVP, A-DATA XPG SX900 128GB + Western Digital 6400AAKS, LG BD-RE BH08LS20, Gigabyte 3DAurora w Enermax PRO82+ 425W, Primecooler PC-MP1, Samsung 24'' P2450H, Logitech Z-2300 w Creative X-Fi Titanium PCI-E, Microsoft Wireless Laser 7000, =-SILENT PC-=

WORK: HP Mini
    110c :).. servis PC a notebooků v Olomouci

Citace Původně odeslal rombo Zobrazit příspěvek
    a nemuze to bejt prave tim zhe si narazil na BIOS kterej nejni zrovna OC friendly?? Co to udela kdyz tam hodis puvodni BIOS se kterym to tech 300MHz FSB jelo...

No, ale rozdil mezi 300 a 230FSb je fakt obrovskej, proto se me nechce verit ze by to mohlo byt BIOSem. No ted to nezjistim, pac sem vcera prodal procik a cekam na novej.
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Exclamation Re: A8r32-mvp+o144

Mno a nebol problem v CPU samotnom .... uz poskodeny pametovy radic ci pomale odchadzanie CPU sposobene OC. (Ako u P4ky ..a podobne) By bolo zaujimave nakolko si ho "niekomu" predal

Citace Původně odeslal Semik Zobrazit příspěvek
    Mno a nebol problem v CPU samotnom .... uz poskodeny pametovy radic ci pomale odchadzanie CPU sposobene OC. (Ako u P4ky ..a podobne) By bolo zaujimave nakolko si ho "niekomu" predal
    Procik jede v pohode, kupujicimu jede na 2700MHz, takze chyba byla asi v beta BIOSu nebo v necem jinym. ps: kupujicimu jsem samozrejme o tomto problemu rekl a dal mu zaruku na odzkouseni!!!

Citace Původně odeslal Neller Zobrazit příspěvek
    Procik jede v pohode, kupujicimu jede na 2700MHz, takze chyba byla asi v beta BIOSu nebo v necem jinym. ps: kupujicimu jsem samozrejme o tomto problemu rekl a dal mu zaruku na odzkouseni!!!
    jede na 9*300, ted mi jelo asi 2-3 dny prime ok, jeste ho potrapim ale nemyslim si ze s nim neco bude
    aurora + 500W, maximus formula, 4*2GB, C2Q 9400, cnps10x ex., 560Ti HAWK, vertex 60GB, 2*3TB WD, Lenovo L220x, lycosa + diamondback
    Acer 1810T
    www.highdef.cz

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Kompletní driver cd k Asus A8R32 MVP Deluxe
    Založil Vlcoun v sekci fóra Základní desky
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 11.10.2006, 10:09
  2. DFI nF3 + O144 - Cool'n'Quiet
    Založil Michael_C v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 12.05.2006, 15:45
  3. VIA APOLO MVP
    Založil pepek námořník v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 2