Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: Fitinky,hadice........

Standardní Fitinky,hadice........

Zdravim,předem uvádím,že jsem si přečet z fór o vodním chlazením skoro vše , a i tak mi zůstávají nějaké otázky nezodpovězeny Taky se chci do nějakého staveníčka pustit, i když při ceně aquacoolu, je to asi nesmysli, jenže mě to prostě baví. To kutilství Takže chlapi, a kdyby se našla i nějaké ženská, tak i dámy:

- fitinky,jaký rozměr použít, kde je koupit, objednat - PLASTOVÉ
    - propojovací hadice, jaký doporučujete průměr, kde je sehnat
    - čerpadlo, chci to co nabízí aquacool, jde sehnat někde levněji ?
    -měd, uspěju ve Feroně v Hradci Kr., a musím/nemusím odebrat nějaké min. množství ?

Díky moc za jakékoli připomínky,nápady, nadávky,výpomoc.....

Standardní Re: Fitinky,hadice........

Citace Původně odeslal pierce
    Zdravim,předem uvádím,že jsem si přečet z fór o vodním chlazením skoro vše , a i tak mi zůstávají nějaké otázky nezodpovězeny Taky se chci do nějakého staveníčka pustit, i když při ceně aquacoolu, je to asi nesmysli, jenže mě to prostě baví. To kutilství Takže chlapi, a kdyby se našla i nějaké ženská, tak i dámy:

- fitinky,jaký rozměr použít, kde je koupit, objednat - PLASTOVÉ
    - propojovací hadice, jaký doporučujete průměr, kde je sehnat
    - čerpadlo, chci to co nabízí aquacool, jde sehnat někde levněji ?
    -měd, uspěju ve Feroně v Hradci Kr., a musím/nemusím odebrat nějaké min. množství ?
    1. sehnat plastové fitinky je (třeba festo) dost velký problém. Kromě toho jsou drahý. Doporučuji kovové (mosaz), jsou v každým železářstvý.
    2.průměr okolo 12 mm, já ty svoje kupoval v tom kráme vedle Globusu (v Pardubicích), asi Bauhaus, nebo tak.
    3.chceš tedy eheim. Nelze než doporučit. Tip na levnějšího prodejce nemám, chce to jen hledat, hledat a hledat.
    4. ve Fěroně bys uspět mohl, ale vlastní zkušenost nemám. Já ji obědnal v Zamatu, v. o. s. (Chrudim). Tam jsou v poho-žádný min. množstvý a taky ti ji přefiknou. ale je to dražší (kupujou to ve feroně...)

Standardní

Paráda, díky moc, vyčerpávající. Do Baumaxu skočím a do Chrudimi taky. Ještě bych se zeptal, hadičky? Taky Baumax nebo ......?

Standardní

Ještě, prosím Tě, kde najdu v Chrudimi ten Zemat. Na netu jsem nenašel žádný odzkaz. Dík.

Standardní

1.fitinky pro fajnsmekry http://www.stranskyapetrzik.cz/html/sro101.htm
    2.do baumaxu nechod maj to drahy, spis inzat
    3.levnejsi sem nenasel
    4. ve ferone uspejes, ja si ji nechavam posilat a v pohode mi poslou 50*10*200
    budou chtit 20 za uriznuti

Standardní

Citace Původně odeslal Bruggi
    1.fitinky pro fajnsmekry http://www.stranskyapetrzik.cz/html/sro101.htm
    2.do baumaxu nechod maj to drahy, spis inzat
    3.levnejsi sem nenasel
    4. ve ferone uspejes, ja si ji nechavam posilat a v pohode mi poslou 50*10*200
    budou chtit 20 za uriznuti
    kurna, ty stranky sou supr, něco takové sem hledal.

BTW ten zamat je 1. odbočka do prava před Aralem (jak se jede na Slatiňany směrem ven z města), je tam takovej velkej areál a dost firem, zeptej se na vrátnici - stejně tam je závora.

hadice se kupoval v BAumarktu,

Member
    Vliv
    280

Standardní

Co myslite ze je lepci pouzit ? Nastrcne stroubeni na kery tu daval link Bruggi nebo sroubeni s prevlecnou matici jako ma napriklad AquaCool ? Dodelavam ted posledni upravy navrhu na blok, prototyp huz se frezuje takze je nejvyzsi cas se konecne rozhodnou co z tech dvou tam ve finale pouzit
    Intel P4 NW 3.4, Abit IC7-MAX3, OCZ DIMM 4x256 DDR 400MHz Dual Channel CL2, WDRaptor 36GB SATA NCQ, 2 x Hitachi 7K250 160 GB SATA in RAID0, Seagate BARR 7200.10 320 GB SATAII, Plextor W1610TA, Toshiba SD-M2012, LG GSA-H20L, GF 6600GT, SoundBlaster Audigy Platinum, Aver TVPhone 98, CoolerMaster Stacker RC-810, FujitsuSiemens P19-2, SGI GDM-5411, Cambridge SoundWorks 2200, Logitech MX3100

Standardní

Citace Původně odeslal Happy
    Co myslite ze je lepci pouzit ? Nastrcne stroubeni na kery tu daval link Bruggi nebo sroubeni s prevlecnou matici jako ma napriklad AquaCool ? Dodelavam ted posledni upravy navrhu na blok, prototyp huz se frezuje takze je nejvyzsi cas se konecne rozhodnou co z tech dvou tam ve finale pouzit
    Je to skoro jedno, ale já bych volil převlečnou matici.
    btw, kdybys věděl, kde je levně sehnat, dej vědet.

Junior Member
    Vliv
    277

Standardní

Muzu ti poradit s hadickama,kup si tam silikonovy,protoze jinak jak to budes mit v tom komplu tak se ti bude suzovat prumer tech hadicek diky teplote.
    Intel Core 2 DUO 8400, ATI Sapphire 4850 1GB, 2x2GB A-data Vitesta EE,2x Samsung 500GB F1,2x Samsung SP 2504C,2 x Samsung 1614C,LG DVD-RW,Samsung DVD-RW,LG 1980U, Logitech MX 500, Surface 1030 black

Standardní

Jo jo, silikonový ano, jen nevím kde je v Pardubicích koupit. Díky.

Junior Member
    Vliv
    277

Standardní

Zkus se podivat na netu,my jsme to takhle nasli v brne.A je to taky levny a kvalitni.
    Intel Core 2 DUO 8400, ATI Sapphire 4850 1GB, 2x2GB A-data Vitesta EE,2x Samsung 500GB F1,2x Samsung SP 2504C,2 x Samsung 1614C,LG DVD-RW,Samsung DVD-RW,LG 1980U, Logitech MX 500, Surface 1030 black

Senior Member Avatar uživatele DOT
    Věk
    39
    Vliv
    295

Standardní

netusite panove kde sehnat cerne hadice ? popripade cervene .
    diky
    <III>
    C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
    IBM ThinkPad T60p
    olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36

Standardní

A v tom Brně, kde se poptat. Mám tam kamarády. Díky.

Standardní

Citace Původně odeslal pierce
    A v tom Brně, kde se poptat. Mám tam kamarády. Díky.
    v brně to dělá forma GUMEX (www.gumex.cz) a ještě myslím MERCI (www.merci.cz).
    V tom gumexu kupuju silikonový hadičky já
    můj nový web : www.ertyh2o.net Athlon XP 2500+@2300MHz (200*11,5) Barton AQZEA 0331 UPMW, SOLTEK 75FRN2-RL, DDR 512MB/333Mhz, Gainward GeForce 4Ti4200 (300@600), 4x HDD Seagate Bar7200.7 8MB cache 120GB, Hercules Fortissimo III, CDRW Teac 52*32*52, Hyundai ImageQuest F790D Flat,(vodní chlazení:CPU,Chipset,GPU,4xHdd)

Standardní

Citace Původně odeslal Happy
    Rozhodne s prevlecnou matici, nastrcne jsou konstruovane na staly tlak (a taky myslim ze spis na vzduch nez na vodu..). Kdyz vypnes cerpadlo, trochu protekaji...

Standardní

cerpadla, hadice, spojky a rozbocky sezenes v hornbachu...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání