Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: jeden kanál tižší

Unhappy jeden kanál tižší

Zdravim! Mám takový problémek. Moje zvukovka od noťasu hraje do jednoho kanálu zvuk nepatrně tižší ale s výrazně menším zastoupením basů - na sluchátkách to moc poznat nejde..ale při zapojení repráku je rozdíl v přednesu levého a pravého propastný. Zvukovka se takhle chová at uz mam neco zapojeného přes výstup stejne tak jako kdyz hraje do vestavenych notasovskych repraků. Balanc je v přehrávači i v ovladačích zvukovky vyvážen. Nepopmohl reinstal na novejsi ovladace...ani dokonce reinstal windowsů....pokud náhodou někoho neco napadá, budu vděčný...mě už zbýva jen reklamačka...

Standardní Re: jeden kanál tižší

Citace Původně odeslal Dritst Zobrazit příspěvek
    Zdravim! Mám takový problémek. Moje zvukovka od noťasu hraje do jednoho kanálu zvuk nepatrně tižší ale s výrazně menším zastoupením basů - na sluchátkách to moc poznat nejde..ale při zapojení repráku je rozdíl v přednesu levého a pravého propastný. Zvukovka se takhle chová at uz mam neco zapojeného přes výstup stejne tak jako kdyz hraje do vestavenych notasovskych repraků. Balanc je v přehrávači i v ovladačích zvukovky vyvážen. Nepopmohl reinstal na novejsi ovladace...ani dokonce reinstal windowsů....pokud náhodou někoho neco napadá, budu vděčný...mě už zbýva jen reklamačka...
    Zkusil bych nabootovat knoppix nebo jine live Linux distro, abych vyloucil softwarovou zavadu a pak bych upaloval na reklamacku. Tohle bude imho nejakej problem ve vystupnich obvodech zvukovky.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Cool Re: jeden kanál tižší

ok, dikec...a neexistuje nahodou nejaka hubenejsi verze toho Knoppixu, popripdae alternativa?..totiz 700mB bych mym pripojenim stahoval 7 dni a 7 noci )

Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Nebo muzu doporucit Damn Small Linux... Ma jenom 49,9 Mb
    Dell E1505

dikec panove....nahodil jsem ten Linux a zvuk stale to stejne..takze to asi bude fakt hardware...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. IRC kanal overclockingu
    Založil D_a_v_i_d v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 30.03.2024, 15:26
  2. IRC - kanal overclocking
    Založil Jezevec v sekci fóra FAQ - často kladené otázky
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 26.05.2004, 16:47
  3. ABit BD7 - odešel kanál IDE2 - Co s tím?
    Založil Kon v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 09.10.2003, 12:32
  4. Nefunguje mi pravy kanal...
    Založil Bill4 v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 23.09.2003, 19:47
  5. Jeden disk ze dvou
    Založil Cannon v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 12.05.2003, 14:41

Pravidla přispívání