Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: HELP!!! Problem s ovladaci VIA 4in1

Standardní HELP!!! Problem s ovladaci VIA 4in1

Při instalaci VIA ovladacu 4in1(verze 4.45) ihned po instalaci Windows XP-SP1 nemůžu nechat nainstalovat prostřední volbu "AGP Driver(AGP3.0 Supported)" , když jí nainstaluji tak každá aplikace nebo program používající DirectX zatuhne a musím použít velký reset.Když to nenainstaluji (jen AGP Driver, to ostatní ano) tak vše běhá, ale mám pocit že tím přicházím o velkou část výkonu a poté např. dosahuji méně bodů v 3D MARK 2001 i fps ve hrách.Ovladace na garfiku ma ATI CATALYST 3.1 a ve win mi ukazuji pouziti AGP 4x a pokud to dam na 8x a restartuji tak se to opet zmeni na 4x.A Smart engine ci jak se ten programek jmenuje co udrzuje hodnotu AGP na takove urovni aby byl system stabilni to udrzuje na tech 4x.Pritom deska i grafika podporuje 8x.Uz jsem videl ze nekdo psal o stejnem problemu na www.czechcomputer.cz prave u hodnoceni MB-SOLTEK SL-75FVR,ale grafiku mel GF4-TI4200.Takze by to bylo deskou? Diky za rady
    AMD Athlon XP 2100+,SOLTEK SL-75FRV,ATI Raden 9500 np 64MB,512DDR333,2xBarracuda V -80GB,Audigy1,sitovka 10/100,CD-RW-Teac,DVD-LG,19\"LG-F900P.....

Member
    Věk
    45
    Vliv
    274

Standardní

rozdíl mezi agp 4x a 8x myslim jsem někde četl není zase tak velký - ale pokud to ta deska má umět tak by to měla zvládnout. moje rada je ta že pokud máš přístup ke grafice která podporuje agp8x tak ji zkus ve tvé desce jestli ti to dělá deska nebo grafika(nebo tvoji grafarnu do jine desky ktera umi agp8x) a pak uvidíš. ale myslim že by bylo vhodné zanýst pravděpodobně desku na reklamaci (usuzuju z toho že je vadná deska protože nejdou správně nainstalovat ovladače k desce)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. problem s FATkou W98SE
    Založil krabakor v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 09.03.2005, 11:20
  2. Teac DV-W50D problém s vypalováním DVD
    Založil Spec v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 06.03.2005, 11:28
  3. Nod32 + W95 -problém s vypnutím - VYŘEŠENO
    Založil Tantalos v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 02.02.2005, 13:20
  4. Dalsi problem s Audigy a Genius HT
    Založil astra4 v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 13.06.2003, 07:56
  5. Windows 98 SE + ovládací panely - problém ?
    Založil celebris v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 16.01.2003, 21:13

Pravidla přispívání