poradte pls jakej vetrak na tuhle grafiku......nechci to zdimat, chci jen aby to bylo neco ticheho a kvalitniho(ve smyslu vydrze)...poradte nejake modely.Dekuji predem
poradte pls jakej vetrak na tuhle grafiku......nechci to zdimat, chci jen aby to bylo neco ticheho a kvalitniho(ve smyslu vydrze)...poradte nejake modely.Dekuji predem
Intel E4300@3100MHz + Scythe Ninja (900rpm), ASUS P5N32 - SLI, 3x1024 DDRII A-Data 1000mhz (5.5.5.15), Leadtek 8800gts 320 (650/1900) , Seasonic 500w, LCD Samsung 225BW 22", Case - Gigabyte 3D aurora, SB X-FI extreme gamer
Toš pokud máš díry v PCB, tak nějakej pasiv(popř. trochu upravit, hliník jde snadno), přichytit šroubkama a na to nějakého SUNONa dle tvého výběru, popř zapojit na 5V, 7V. Co je na tom za problém?? Já bych rozhodně nekupoval nějaký speciální(drahý) větrák na VGA. Pěkně zbastlit doma.(vylapovat, očistit jádro).
Navíc to patří do jiné sekce, moderatizátoři ti dají...![]()
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
Ja jsem si to predelal na pasiv. www.volny.cz/mprinda/gf3/gf3.htm
I kdyz zatim nemam zadny problemy, jeste tam zitra dam vetsi pasiv.
CPU: AMD Phenom X3 (2,8GHz), MOBO: Gigabyte GA-MA-790FX-DQ6, RAM: 2x2GB (A-Data), GPU: ATI Radeon HD4850, HDD: 120GB Kingston SSD (SATA) + 2TB Seagate (SATA), CHLADIČ: Scythne Ninja, OPTIKA: DVD-RW Asus, Audio: SB X-Fi Xtreme audio, TV KARTA: Asus TV/FM, CASE & ZDROJ: Chieftec DX01-BD/Corsair HX520
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)