Menil jsem zapojeni disku a behem toho jsem odpojil kabel z primarniho radice a nejakou dobu pak (cca 3 hodiny) jsem primarni radic vubec nepouzival. Samozrejme, ze kdyz jsem to prepojoval tak jsem mel pocitac uplne vypnutej od napajeni a uzemnil jsem se pred tim. Kdyz jsem pak zarizeni co tam bylo pred tim pripojil zpatky tak mi jej radic odmita najit. V kabelu ani zarizeni problem neni, na sekundarnim radici mi jej bez problemu najde a naopak zarizeni co mam normalne na sekundarnim radici mi v pripade kdy jej prepojim na primarni taky nenajde. Pritom ve windowsovskym spravci hardware je radic normalne naistalovanej a je psano ze zarizeni pracuje spravne, pokud jej vypnu v biosu tak samozrejme ze spravce zmizi a kdyz jej pak zapnu tak se zas objevi. Behem bootu je videt, ze se snazi ty zarizeni najit, ale proste nenajde je. Koncovka na desce vypada, ze taky neni nijak poskozena. Jde o desku z podpisu tj. Abit IC7-MAX, na primarnim IDE je DVD-ROM (tu nexce prave detekovat), na sekundarnim IDE je DVD vypalovacka a CD vypalovacka ... dele jsou pak dva SATA disky v RAID0 pripojeny na SATA radic integrovanej v chipsetu a jeden SATA disk pripojenej na integrovanej Silicon Image radic. To je prakticky jedina zmena, kterou sem delal. Ze jsem odpojil jeden IDE disk a zapnul ten Silicon Image radic a na nej pripojil SATA disk. Zkousel jsem ho i znovu ted vypnout, ale na tu detekci to nema zadnej vliv. Proste mi to ted na primarnim IDE radici nic nenachazi at delam co delam. Mate nekdo nejaky napad co s tim?