Nazdar. Poskladal som si počítač core2duo e6300+scythe mine cooler, gigabyte ds4, corsair ddr2 1GB 750 cl4, WD 250gb sataII, staršia grafika x700pro, LG h10n ,Foxconn TH-01,Fortron 350GTP (24pin), predné usb a zvukovka a firewire a také ešte nie sú zapojené. Počítač aj bios normálne nabehli,vložil som inštalačné CD WinXP SP2 (z ktorého už bolo úspešne nainštalované WinXP SP2 na AsusP5GDC+Prescott530j ) ,CD sa rozbehlo,Windows si čosi načítal a dospel do obrazovky, kde som mal zvoliť, či chem inštalovať windows(stlačiť enter),opraviť windows alebo ešte voľajaká tretia voľba, myslím že ukončiť inštaláciu. Zvoliť som si však nič nemohol, pretože mi v moment zjavenia sa obrazovky nefungovala ani jedna z dvoch klávesníc (obe PS/2) a systém sa nepohol ďalej ani o 20minút. Nuž som PC vypol a zapol (skriňa nemá reset),BIOS prebehol v poriadku aj sa doňho dá vojsť a hýbať sa, lenže potom celý systém zatuhne - v momente, kedˇprebehne taká veľká tabuľka, výpis názvov.... z ....číslami a zastaví sa to pri výpise číslo......ACPI Revision...blikajúci kurzor,nič nepomáha, ani vložené ani vybrané inštalačné CD ani nič. Som na pokraji zúfalstva.