Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: OpenSuSe a Suse Eval

Standardní OpenSuSe a Suse Eval

Prosim prosim, pomuzete zmatenemu? Chtel bych vyzkouset OpenSuse, ale nemam doma pripojeni, takze s doinstalovanim doplnkoveho softwaru bych mel potize. A co kdybych nainstaloval SuSe Evaluation? Je tam nejake casove omezeni nebo v cem se lisi (krome dalsich doplnku a podpory) od krabicove verze?
    Diky.
    Honza
    Am386 DX 40

Standardní

Ve firmě Intac (jeden z distributorů Suse) mi řekli, že Suse Evaluation zkoušeli a je to tak ořezané, že je to téměř nepoužitelné. Radši si kup plnou verzi
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Standardní

Pche, tak to je pekna blbost. Suse Eval 10 pouzivam a naprosto v pohode. OpenSuse neber, protoze obsahuje pouze GPL programy narozdil od Suse Eval, a ten zase obsahuje pouze volny software. Ovsem volny software i s jinou licencí nez GPL.
    CPU AMD Opteron 144@148 :: MB DFI Ultra Infinity nF4 :: RAM A-DATA 512MB 400MHz :: VGA Sapphire ATi Radeon X550 128MB, HDD WDC WD2500KS 250GB, WD 40GB, Segate 80GB :: DVD+-RW LG GSA-4163B :: CD-RW Lite-ON LTR-40125S :: LCD Samsung 940BW

Standardní

Cha chá, tak to jsem se toho dozvěděl, no díky za odpovědi, nějak se tím prokoušu. Napadá mě, že by mohlo být řešením nainstalovat si jednu z těchto distribucí a pak si dát jako zdroj i tu druhou a měl bych mít všechno, ne? Jsem asi génius...

Honza
    Am386 DX 40

Standardní Re: OpenSuSe a Suse Eval

Jestli jsem to dobře pochopil z těchto http://cs.opensuse.org/V%C3%ADtejte_na_openSUSE.org stránek, existuje verze OpenSUSE Evaluation s kompletním balíkem sw...?
    Chtěl jsem si to stáhnout z těchto http://cs.opensuse.org/Ke_sta%C5%BEen%C3%AD stránek, ale kamsi mě to přesměruje a pak je to pro mě nepřehledné. Mohli byste mi prosím sem dát někdo přímý link na stažení?
    Nebo to chápu špatně?
    Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání