Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: BitTorrent alias torrenty pomala rychlost ... smutny D:0.0 ???

Exclamation BitTorrent alias torrenty pomala rychlost ... smutny D:0.0 ???

Cau te vsetci
    Mam zas problemy s torrentmi ako mam stahovat cez torrenty aby sli plnynulovu rychlostou ako u Internet Explolera 3-7 ?

AKO ??

FireWall ? effects ?
    alebo to je nieco asi ine ?

Standardní Re: BitTorrent alias torrenty pomala rychlost ... smutny D:0.0 ???

Citace Původně odeslal MAREK17
    Cau te vsetci
    Mam zas problemy s torrentmi ako mam stahovat cez torrenty aby sli plnynulovu rychlostou ako u Internet Explolera 3-7 ?

AKO ??

FireWall ? effects ?
    alebo to je nieco asi ine ?

este dodam co je u Torrentov Leechers , Seeds
    aky to ma vyznam ?? ?? ?? ??[/QUOTE]

Skusim vypat Fw ?
    to nepomoze
    a tak som ho zmazal z firewall nastavenia v xp brana 2 papier 2/3

efekt ? ziadna zmena

za 2 minuty ¨mi stiahol asi 186kb z 1.5Gb disku hry
    a bearsharom stahujem to iste 1.5GB tej hry a ma : 76mb
    z 1.5GB [/QUOTE]

adonis777@azet.sk

a v bitTorrente mam co nastavit
    no nastavil som proxy na
    http://proxy.in.edoma.sk/proxy.pac

a port 3128 pre neho lenze na neho reaguje len 8080 ??

torrent ti uz z principu stahovat plynule nebude.
    Gigabyte GA-965P-S3, 3GB DDR2 transcend 667@925Mhz, E2160@3330MHz, Powercolor HD4830@700/1850, LG L226WTQ-PF , Seasonic SS-500ET-T3 500W 80PLUS, ~2TB HDD, DVB SkyStar2 ,Leadtek TV 2000XP, Logitech Z-640, Logitech MX510, Logitech DFP, Dolby's keyboard, NEC 3550A, Pixma iP4500, W7 x64, 3dmark
    30/1,5Mbit UPC - Buffalo WHR-HP-G54 OpenWRT, Dlink G664T OpenWRT, La Fonera OpenWRT, Linksys PAP2T VoIP
    Samsung I5700 Galaxy Spica - Android 2.2

Senior Member Avatar uživatele Fleak
    Věk
    37
    Vliv
    290

ty jsi trosku mimo vid ??

takze stejnou rychlosti jako stahujes u IE asi stahovat nebudes nebo urcite ne stabilne.....rychlost je zavisla na uzivatelych od kterych stahujes...pak.....

seeders=lidi co maj soubor uz stazeny a poskytuji ho ostatnim
    leechers=lidi kteri ten soubor stahuji

zbytek toho co jsi napsal nejak nechapu
    AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100

Pročti si tu stránku: http://www.p2pxp.info/
    a neptej se na blbosti
    ...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...

Standardní Pochopil

takze je to zbytocne ? lebo ie je nieco ine ako torrenty ma iny engine ako torrenty ... source code ... z coho sa vyrabal ie¨
    Takze povedane ... je to zbytocne ... len cakat

zalezi jak rychlou mas linku a nejaky vykyvy +-50KBs te netrapi...
    ale nejvic zalezi na seederech a jejich linkach jsou jiste NEJMENOVANE servery kde to beha na max takrka porad a vsem
    "Ad Astra Per Aspera"

Smile Re: BitTorrent alias torrenty pomala rychlost ... smutny D:0.0 ???

Pozrite lidicky keby mi stahoval uTorrent 30-60kb tak som spokojen.

Ono inak ten torrent je odlisny od klasickeho ie .

Pročti si tu stránku: http://www.p2pxp.info/
    a neptej se na blbosti
    som sa poucil z tejto stranky ...

este co su tie RSS stahovace ?

K ie dodam ze ked som stahoval napr. film ice ace 2 tak mi to stahovalo asi typujem (sem ratam aj automaticky skript zo stranky www.edoma.sk no lenze bude pytat peniaze ci aby ste si kupili sluzbu netovu ... ten skript je http:\\proxy.in.edoma.sk\proxy.pac) ze to slo asi 126kb/s a u malych files asi 200-300kb/s noc 400+kb to viem raz mi vyskocil na 430kb

volakedy som stahoval z http://www.vesmirni-lide.cz/default_C.htm film_momo.avi ktory mal len 380 Mb to je ale velkost a stahoval som ho 4 dni s prestavkami ... a ice ace 2 ma okolo 700 Mb tak co chcete ??

/silenec/ tvoju informaciu vnimam ako radu ze to nebude ruzove ... ono stale sa to meni .. pocasie,ludia-pc

a, nauc se prosim vyjadrovat jako clovek
    b, prestan brat drogy
    c, Umime vyhledavat

LOCK

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání