Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: propojení pc s hifi

Standardní propojení pc s hifi

Dobrý den. Právě jsem zapojil Pc k hifi věži a se zvukem jsem spokojen. mám na věži tři možnosti zapojení 2*IN ato VIDEO 1/DAT a VIDEO2/AUX a 1* OUT MONITOR/REC. Je jedno do ktereho vstupu to zapojím? A myslíte, že je lepší pro hudbu na pc použít hifi věž (v mém případě AIWA) než pc repro sestavy? Mám zvukovku audigy1 platinum. Předem díky.

Standardní Re: propojení pc s hifi

Citace Původně odeslal Tomasson
    Dobrý den. Právě jsem zapojil Pc k hifi věži a se zvukem jsem spokojen. mám na věži tři možnosti zapojení 2*IN ato VIDEO 1/DAT a VIDEO2/AUX a 1* OUT MONITOR/REC. Je jedno do ktereho vstupu to zapojím? A myslíte, že je lepší pro hudbu na pc použít hifi věž (v mém případě AIWA) než pc repro sestavy? Mám zvukovku audigy1 platinum. Předem díky.
    Jedno to urcite neni, navic bych si tipnul, ze aspon ten posledni jmenovany neni vstup ale vystup Urcite je lepsi pouzit HiFi vez nez nejake levne repracky k PC. Zalezi, co mas za repro soustavu k PC, protoze ne kazda vez musi byt nutne lepsi, taky zalezi na vystupnim vykonu.

PS: Tady si bezne tykame, pokud to neni problem

EDIT: Asi jsem si to spatne precetl ohledne tech vstupu/vystupu. Ale jestli jsi se zvukovym vystupem spokojeny tak neni co resit
    Love 'murican gas-guzzlers...
    Chevrolet Camaro '79, 5L V8
    Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
    Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
    chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only

Díky ti za odpověd. Je to starší věž Aiwa model RX-N858HR s dolby prologic, ale já používám jen stereo repro. Na přední straně je napsáno 900W PMPO a na zadní straně Power Consumtion 140W. Jinak ty stereo repro jsou ve dreve s Way Bass reflex speaker system. Doted jsem používal Genius 2.1 set za 800kc a to se nedá srovnat. Je lepší pořídit nové repro k pc nebo ta hifi věž bude lepší volba pro hudbu? Do těch repráku bych investoval max. 5000kc.

dobre minena rada zni...mej zatim radost, ze si objevil dostupny lepsi zvuk a to z domacich bezplatnych zdroju))). Az Te to prestane bavit....vyber si..jestli koupit drazsi repra k PC nebo treba zesik (reciever)+bedny...kde uz to bude s cenou horsi, ale po strance reseni trvalejsi a univerzalnejsii.
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

Citace Původně odeslal uberguru
    dobre minena rada zni...mej zatim radost, ze si objevil dostupny lepsi zvuk a to z domacich bezplatnych zdroju))). Az Te to prestane bavit....vyber si..jestli koupit drazsi repra k PC nebo treba zesik (reciever)+bedny...kde uz to bude s cenou horsi, ale po strance reseni trvalejsi a univerzalnejsii.
    Díky. Se zvukem jsem zatím spokojen. Mám ještě dotaz, zapojení mám přes kabel jack 3.5+2*cinch, ale na věži mám dva vstupy IN a to VIDEO1/DAT a VIDEO2/AUX, je jedno do kterýho to zapojím? A jsou i jiné možnosti zapojení? Předem díky za pomoc začátečníkovi!

no oba vstupy jsou..pro pripojeni zvuku z videa jak chapu a prvni znich je eventuelne odhaduju pro DATtku od Sony i kdyz nechapu proc neni digital a druhy obecny AUX(venkovni zdroj) ten bych pouzil spis.

no oba vstupy jsou..pro pripojeni zvuku z videa jak chapu a prvni znich je eventuelne odhaduju pro DATtku od Sony i kdyz nechapu proc neni digital a druhy obecny AUX(venkovni zdroj) ten bych pouzil spis.
    Dobře, díky ti. A je i jiná možnost připojení? Mám audigy1.

Hraje Ti to ted na nekterem z tech vstupu co jsi jmenoval Jestli ano...nevidim duvod resit jine pripojeni..I kdybys mel na mysli digitalni pripojeni, jsem si jistej, ze prevodniky na A1 budou lepsi nez v ty Aiwe. Nech to proste zapojene jack->2xcinch a hotovo.

Hraje Ti to ted na nekterem z tech vstupu co jsi jmenoval Jestli ano...nevidim duvod resit jine pripojeni..I kdybys mel na mysli digitalni pripojeni, jsem si jistej, ze prevodniky na A1 budou lepsi nez v ty Aiwe. Nech to proste zapojene jack->2xcinch a hotovo.
    Jj hraje to na obou vstupech. Tak díky!

já bych možná je pro větší radost z poslechu doporučil kabel Thompson 3.5 jack stereo na 2x cinch. U nás stojí 99kč, je dlouhý 3m, pozlacené konektory, dvojité stinění, ohebný, vypadá jako kabel minimálně za 500kč Už je ten vzhled umocní poslech, i když faktický dopad na zvuk bude minimální....nicméně člověk nemusí mít strach že se to někde zlomí, nebo že sousedova mikrovlnka bude rušit poslech....za ty peníze, nekup to

Já sám to koupil otci k ntb, i když ten jeho ještě pořád sloužil...ale nahradit proline kabel takovou to nádherou je slast
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky
    já bych možná je pro větší radost z poslechu doporučil kabel Thompson 3.5 jack stereo na 2x cinch. U nás stojí 99kč, je dlouhý 3m, pozlacené konektory, dvojité stinění, ohebný, vypadá jako kabel minimálně za 500kč Už je ten vzhled umocní poslech, i když faktický dopad na zvuk bude minimální....nicméně člověk nemusí mít strach že se to někde zlomí, nebo že sousedova mikrovlnka bude rušit poslech....za ty peníze, nekup to

Já sám to koupil otci k ntb, i když ten jeho ještě pořád sloužil...ale nahradit proline kabel takovou to nádherou je slast
    Díky moc. Zrovna jsem koupil kabel 1.8M nějaký noname a krom odbytého zpracování má i prohozené barvy cinche červenou s bílou. Toho Thomsona bych bral, délka super a cena výborná, jen ho sehnat.

Odkud jsi? Zkusil bych Ti ho sehnat a případně poslat poštou..
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

hm...tak to nema chybu ))))))))

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky
    Odkud jsi? Zkusil bych Ti ho sehnat a případně poslat poštou..
    Díky moc. Dnes jsem koupil pěkný kabel v Conradu, byl o něco dražší než ten Thomson. Ale díky ti moc za ochotu!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. samovolne restartovani PC
    Založil KocuR v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 09.02.2004, 00:14
  2. Soltek 75frn2l a padani PC pri zatezi s 300w zdrojem
    Založil Katalyzator v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 06.02.2004, 12:23
  3. Restart po startu PC ???? aneb jakou UPS????
    Založil Ištván v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 03.02.2004, 23:38
  4. PC v HiFi provedení :-)
    Založil magnum v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 16.01.2004, 23:17
  5. Samovolne spousteni PC pod WIN XP v siti
    Založil Jose.ban v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 07.05.2003, 23:02

Pravidla přispívání