Caute, stala sa mi neprijemna vec .. Vec sa ma totiz takto v january som si kupil DFI LP NF4 Ultra-D u Gaba v jeho e-shope www.tichepc.sk vzladom na to som mal verziu biosu z leta minuleho roku presnejsie verzia 623-3 tak som chcel bios updatnut, ale stalo sa to ze pri update biosu mi doska zmrzla a uz nechcela nabehnut. Nepomahal ani clear cmos.
..takze problem .. doska hned na zaciatku nenabehla a bola stale cierna obrazovka, ... takze som sa obratil na predajcu ze co s tym .. ten mi povedal ze bios by som si nemal sam updatovat [comu nechapem lebo na oficialnej stranke dfi su biosy na stiahnutie a navody na instalaciu]
predajca mi taktiez povedal ze keby sa doske nieco stalo a reklamoval by som ju tak ju musim vratit s povodnym biosom ... tak som na internete nasiel firmu ktora prepaluje biosy kt sidli v bratislave a nahodov ten ich zamestnanec bol v prievidzi tak som mu povedal ze ci mi to nespravi .. on ze ano neni problem zobere bios a ze na druhy den postov posle naspat.. dost ma zarazilo ze ten typek nemal ziadne vybavenie na vyberanie biosu z dosky robil to vselicim a trochu ten bios poskrabal..
a teraz to najhlavnejsie :
ZE DOSKA PO CASE LEN TAK PRESTALA IST TAK SOM JU POSLAL NA REKLAMACIU K PREDAJCOVI ... ON JU POSLAL DO DFI A Z DFI NEVIEM CI JE TO OFICIALNE SA VYJADRILI ZE DOSKU NEREKLAMUJU PRETO ZE BOLO ZASAHOVANE DO JEJ BIOSU...
PODLA VAS JE TO NORMALNE, ALEBO SA DA ESTE PROTI TOMU ODVOLAT?
.. ak mozte poradte co mam robit uz som zufali ... pretoze len tak vyhodit pomaly 6000sk ... no neviem poradte dakujem