Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: NvMediaCenter - nejde odstranit

Senior Member Avatar uživatele Lord Owl
    Vliv
    273

Standardní NvMediaCenter - nejde odstranit

Zdravím, sám se tomu divím ale nemůžu se nezeptat.

Po upgrade ovladačů k GeForce z aktuálního instalátoru na DVD časáku Doupě jsem nainstaloval nové drivery, jejichž součástí je i tento zbytečný program pro americkou mládež - NvMediaCenter, resp. NVIDIA nView Desktop Manager - ver. 110.38

Pochopitelně se po startupu nas.ere do traye, a i když ho v msconfigu a v registrech vyštípu, pokaždé se ta bestie objeví znovu.
    Prosím o radu, ve kterých dalších registrech se mám po něm podívat nebo nějaký prográmek (RegCleaner nezabírá).

Nebo případně který z klíčů má za následek že se znovu objeví:
    NvMediaCenter - rundll32.exe ,NvMCTray.dll ,NvTaksbarInit

Jen tak pro zajímavost ten instalátor nebyl přímo od Nvidie ale od nějaké (mě)neznámé společnosti.
    Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.

Standardní Re: NvMediaCenter - nejde odstranit

Citace Původně odeslal Lord Owl Zobrazit příspěvek
    Zdravím, sám se tomu divím ale nemůžu se nezeptat.

Po upgrade ovladačů k GeForce z aktuálního instalátoru na DVD časáku Doupě jsem nainstaloval nové drivery, jejichž součástí je i tento zbytečný program pro americkou mládež - NvMediaCenter, resp. NVIDIA nView Desktop Manager - ver. 110.38

Pochopitelně se po startupu nas.ere do traye, a i když ho v msconfigu a v registrech vyštípu, pokaždé se ta bestie objeví znovu.
    Prosím o radu, ve kterých dalších registrech se mám po něm podívat nebo nějaký prográmek (RegCleaner nezabírá).

Nebo případně který z klíčů má za následek že se znovu objeví:
    NvMediaCenter - rundll32.exe ,NvMCTray.dll ,NvTaksbarInit

Jen tak pro zajímavost ten instalátor nebyl přímo od Nvidie ale od nějaké (mě)neznámé společnosti.
    Otevři si NVidia Control Panel-v liště nahoře Zobrazit a zruš zaškrtnutí u Zobrazit ikonu přihrádky pro hlášení
    DFI LP UT nF4 Ultra-D, Athlon 64 X2 3800+, Leadtek Winfast PX6600GT TDH Extreme version,RAM 2x512MB OCZ Platinum Rev.2 400MHz,SATA Seagate Barracuda 7200.7+ 160GBNCQ,SATA2 Samsung 80GB, DVDRW LG4163B,DVDROM Samsung, case Sunbeamtech Transformer Black, air cooling, PSU Akasa Paxpower Black 460W, BIOS406.

Senior Member Avatar uživatele Lord Owl
    Vliv
    273

Standardní Re: NvMediaCenter - nejde odstranit

Problém je v tom, že tohle je nestandartní verze, takže tam taková nabídka není.
    Je tam tlačítko "aktivovat" a "deaktivovat", ale to problém neřeší, program nabíhá po startu znovu a znovu.
    Čistka registru nezabírá, tož fakt nevím.
    Že to ty lidi baví vyrábět takový svinstva.
    Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. nejde smazat
    Založil kolers v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 08.06.2006, 22:31
  2. error: nelze odstranit
    Založil ondrasekh v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 04.04.2006, 19:46
  3. Windows Messenger nejde ve Win64 odstranit
    Založil Gentle Giant v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 6