CoreTemp sa splha k 70 stupnom na vodnikovi pri zatazi Linxom (65 po dlhej zatazi v prime 95 s max heat production.
Od realnej prevadzky to ma ale fakt daleko - 6 hodinove rendery a teplota neprekroci 60 stupnov pri najnizsich otackach vetrakov na radiatoroch. (pri max otackach idem tak 5-7 stupnov dole)
Pred tym na Mugen 2 - pri 4GHz a dlhych renderoch som mal okolo 80 stupnov - linx to dokazal uvarit na 90 behom par minut. (pravda je, ze som to nijak neodladoval a rovno mu slahol 1.4V, komp sme zlozili vecer, "nataktovali" a rano siel do produkcie. Treba spomenut, ze sme ani default backplate nedali dole a cezen sme nasrofovali dalsi co bol k Mugen 2

) Tych skladacich faux pas pri casovej tiesni tam bolo este par naviac
Pokusne som skusal na 4.3 a 4.4 GHz ale za cenu 1.48V co sa mi uz zdalo prilis vysoky skok ku ziskanej frekvencii.
edit: na margo backplatu- u MSI sa neda vysrobovat imbusmi ? U asusu to ide - v podstate "rozoberies" socket
edit2: vodnika som riesil tu
http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=76018
nakoniec som skoncil s EK Supreme CPU blokom, 2x120 +3x120 radiatorom, vyrazil som NB pasiv a namiesto toho som tam praskol tak isto blok. Zvysok tusim sedi s threadom.
edit 3: prave robim pre istotu 40 passov v linxe , aby som ti povedal najcerstvejsie udaje (uz je to nejaky piatok co som to testoval a daval dokopy)
takze CoreTemp 69 az 72 stupnov pri 23.8 stupnov v miestnosti