Zdar, koupil jsem si vyse uvedeny NTB a nemohu rozjet digital out, trebaze podle specifikace ma v tom pristroji byt. Zkousel jsem originalni i alternativni drivery pro Realtek ALC 655 kodek, AC3 filtry a nic... Neni tam nejaky hacek? Thanx
Zdar, koupil jsem si vyse uvedeny NTB a nemohu rozjet digital out, trebaze podle specifikace ma v tom pristroji byt. Zkousel jsem originalni i alternativni drivery pro Realtek ALC 655 kodek, AC3 filtry a nic... Neni tam nejaky hacek? Thanx
AMD AMD X2 3600+ EE@5000+, ASUS M2N DeLuxe nVidia 570SLI, 2GB DDR2 Zeppelin, 400GB SATA II Samsung, Gigabyte Radeon x1650 Silent, DVD-RW/RAM Sony, ACER 1715ms, Logitech wheel MOMO + mouse Laser MX610 + keyb Ultra X, gamepad Thrustmaster, Minolta A2, WiFi 5 mega
Mimochodem, ten SPDIF vystup je integrovan do jacku 3,5 kde je i analog linkovy vystup. V tom jacku ale sviti cervena LEdka jako by to byl vystup digitalni opticky... jenze ten ma snad konektor hranaty, takze jsem z toho vykolejeny a i par prodejsu PC reklo, ze takovy konektor pro optiku neznaji a ze ta LEDka jejen na okrasu.. mate s timto nekdo zkusenosti? Thanx
AMD AMD X2 3600+ EE@5000+, ASUS M2N DeLuxe nVidia 570SLI, 2GB DDR2 Zeppelin, 400GB SATA II Samsung, Gigabyte Radeon x1650 Silent, DVD-RW/RAM Sony, ACER 1715ms, Logitech wheel MOMO + mouse Laser MX610 + keyb Ultra X, gamepad Thrustmaster, Minolta A2, WiFi 5 mega
Aha.. tak je to atyp optical konektor v minijacku
It depends on what you are using the output for. If you have an optical input, then that is the best to use, as it is digital. You need to turn on the digital output (settings) and you will need a coaxial to toslink adaptor to connect an optical lead.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)