mam usb flash - VMAX/Maxton Super Slim 128MB a obcas se stane, ze kdyz ho pripojim do pc, nebo vypojim tak mi sekne pc a je nutny reset. na nejakych pc se mi stalo ze po pripojeni se sam resetl pc.
nevite cim tj?
mam usb flash - VMAX/Maxton Super Slim 128MB a obcas se stane, ze kdyz ho pripojim do pc, nebo vypojim tak mi sekne pc a je nutny reset. na nejakych pc se mi stalo ze po pripojeni se sam resetl pc.
nevite cim tj?
No pokud se to stalo na více PC, tak je asi něco špatného po hardwarové stránce s tím flash diskem. Pokud je v záruce, tak bych ho reklamoval. Po vizuální stránce - je konektor na flash disku v pořádku? Nejsou ty kontakty v něm nějaké uvolněné?
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
no konektor vypada normalne, nic neobvykleho.
jen jestli neni problem v tom, ze bych mel disk pred vysunutim z usb odebrat.
Myslim jako Bezpecne odebrat zarizeni.
Pokud se nemýlím, tak ve winXP lze flash disk vytrhnout, ve win2k je třeba bezpečně odebrat (souvisí to se způsobem práce s cache - u win2k je to optimalizováno na výkon, u winXP na bezpečnost). Ovšem je to jen kvůli tomu, aby na disku byla bezpečně všechna data, nemá to vliv na stabilitu windows. Flash disk (přesněji libovolné USB zařízení) je na to vytržení stavěn, nemůže (neměl by, pokud není porouchaný) nijak rozhodit windows. A jelikož ti to dělá na více PC, nepodezříval bych z toho windows, ale právě ten flash disk. Mohl bys ho zkusit znovu naformátovat ve svém operačním systému, to je asi jediné, co se s tím dá ve windows dělat. Souborový systém zvol FAT 32.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
ja si spis myslim ze nemas spojen kovovy "obal" usbcka s bednou pocitace pak staci aby byl flash disk nabitej napr pokud mas svetr tak to jde vyborne a nestesti je na svete
my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI
Strby, to je pravda, ale pokud mu to dělá i při vytahování, tak to tím asi nebude. Zkusil bych ho reklamovat, pokud je ještě v záruce.
pohledam paragon a zkusim reklamovat, dik
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)