Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: xp1600+ ,napiste mi nekdo Prosim nejake linky na navody....

Standardní xp1600+ ,napiste mi nekdo Prosim nejake linky na navody....

PLZ potreboval bych pomoct sem zacatecnik mam athlon xp 1600+ a snazim se ho pretaktovat, mam desku soltek sl-75drv5 kde sou prepinace na zmenu fsb a multiplikatoru ale vubec to nereaguje kdyz to prepnu.taky v biosu mam nejaky RedStor overclocking na zmenu fsb ale to funguje pouze do te doby nez pocitac vypnu-kdyz odpojim zdroj zas fsb skoci na default,a sem tam kde sem byl-v P*****. Predem THX
    ps: jo a jeste bych se chtel zeptat,jaka je asi tak normalni teplota tohohle athlona,jestli je normalni pracovat s nim pri teplote treba 60 stupnu dik.
    Aha tet sem jeste nasel ze musim spojit mostiky na procesoru je to tak, a pak budu moc menit nasobic??- to nikde nepisou.

Standardní

60C je pri zatazi v pohode...
    Barton 220*11 - H2O cooled - 1024MB DDR333 RAM - Abit NF7-S - ATi Radeon 9600XT - 160GB 7200rpm 8MB - TEAC 52/24/52 - SoundBlaster Audigy - ENERMAX 353W Active PFC - LCD Hansol 15\' 25ms -

Standardní

No, ked xces menit nasobic, tak musis spojit vsetky L1 mostiky... Ako? to zistis niekde v starych threadoch ...
    Barton 220*11 - H2O cooled - 1024MB DDR333 RAM - Abit NF7-S - ATi Radeon 9600XT - 160GB 7200rpm 8MB - TEAC 52/24/52 - SoundBlaster Audigy - ENERMAX 353W Active PFC - LCD Hansol 15\' 25ms -

Member Avatar uživatele gregorius
    Vliv
    280

Standardní

s tema mostikama je to trosku slozitejsi... vzhledem k tomu, ze jsou prepalene laserm, jsou v nich diry. A ty diry musis necim zapatlat... bud se pouziva vterinove lepidlo, bezbarvy lak na nehty nebo modelarsky tmel... to musis nechat zaschnout a zatvrdnou, potom odstranit to, co bude prebyvat, proste to cele pekne zarovnat...az potom muzes spojovat, jinak ti to nebude fungovat. A pouzij k tomu elektrovodivy lak na bazi stribra... grafitove jsou na prd... a samozrejme musi byt spojeny kazdy mustek jednotlive, ne ze tam prdnes jeden velky stribrny flek...

No a jinak 60°C je docela dost... moje AGOIA mela nejvic okolo 45°C, a to jsem do ni jeste poustel 1,85V a cela byla pretaktena... budes potrebovat vylepsit chlazeni, jinak to moc nepretaktis...
    Intel DualCore E6500K @ 4GHz, Gigabyte EG45M-DS2H, 2*1024 MB A-data, Gigabyte GTX260 Super OC, 640 GB WD Caviar BLUE, DVD-RW, 500W Enermax. 26" Samsung SM2693HM.
    Na tomto místě byl smutný smajlík, ale zakázali mi ho...

Standardní

Citace Původně odeslal Manik
    No, ked xces menit nasobic, tak musis spojit vsetky L1 mostiky... Ako? to zistis niekde v starych threadoch ...
    Spojíš je elektrovodivim lakem a když je budeš chtít odstranit tak stačí líh atp.
    AMD Athlon XP TB B0 AXDA JIUHB DUT3C 1700+@2400+[2000Mhz 12.5x160 1.7V]|TITAN TTC D5TB|MSI KT6 Delta VIA KT600|512 MB DDR CL2.5@CL2|Seagate 7200 80GB 2MB cache|Geforce 4 MX440 128bit|CDR SAMSUNG 52x|AOC 17\"|Genius optical webscroll Eye|Avanc MIDI tower 300W JNC|ˇMinolta Dimage Z1|Speeze 80x80 modře podsvícenej

Standardní

Jo Fakt Vsem Moc DIKY docela ste mi pomohli uz sem si nasel nejaky clanky o mostikach serkach a tak zejtra du na to snad to N******U a neshori mi to .
    Takze dik
    *NIX GG

Standardní

Citace Původně odeslal gregorius
    s tema mostikama je to trosku slozitejsi... vzhledem k tomu, ze jsou prepalene laserm, jsou v nich diry. A ty diry musis necim zapatlat... bud se pouziva vterinove lepidlo, bezbarvy lak na nehty nebo modelarsky tmel... to musis nechat zaschnout a zatvrdnou, potom odstranit to, co bude prebyvat, proste to cele pekne zarovnat...az potom muzes spojovat, jinak ti to nebude fungovat. A pouzij k tomu elektrovodivy lak na bazi stribra... grafitove jsou na prd... a samozrejme musi byt spojeny kazdy mustek jednotlive, ne ze tam prdnes jeden velky stribrny flek...

No a jinak 60°C je docela dost... moje AGOIA mela nejvic okolo 45°C, a to jsem do ni jeste poustel 1,85V a cela byla pretaktena... budes potrebovat vylepsit chlazeni, jinak to moc nepretaktis...
    THX ze ses tak rozpovidal a ze Help jinak dik vsem Im
    *NIX GG

Standardní

A jinak jaky mate zkusenosti ja sem cet ze se to da delat vice zpusobama treba i vodivou gumou to prelepit ,ale asi na to pudu tim zpusobem s vodivim lakem lakem a sekundakem uz se tesim jak to vodpalim
    *NIX GG

Standardní

no tak moje prvni stabilni taktovani 10.5*149 1573 Mhz 47 stupnu pri startu 52 pri zatezi uz se tesim az si zejtra otevru ty mustky
    *NIX GG

Member Avatar uživatele gregorius
    Vliv
    280

Standardní

no... mi ta guma nefungovala... ale ono to mozna bylo tim, ze uz jsem ty kontakty mostiku pekne rozdrbal a celkove vyrazne zmensil...
    Intel DualCore E6500K @ 4GHz, Gigabyte EG45M-DS2H, 2*1024 MB A-data, Gigabyte GTX260 Super OC, 640 GB WD Caviar BLUE, DVD-RW, 500W Enermax. 26" Samsung SM2693HM.
    Na tomto místě byl smutný smajlík, ale zakázali mi ho...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Prechazime na vBulletin
    Založil jedik v sekci fóra FAQ - často kladené otázky
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 01.02.2007, 23:29
  2. Nedoléhající zadní chladič na pamětech DDR na grafice MSI FX
    Založil Nvidia fanda v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.12.2004, 15:45

Pravidla přispívání