Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: potenciometry do joystiku

Standardní potenciometry do joystiku

Nazdar, mám joystick Logitech WingMan Extreme 3D Pro, ale poslední dobou začal nějak cukat, myslím, že budou sedřený potenciometry, nevíte někdo zda se dají někde sehnat náhradní?
    Vypadají takto:

Děkuji

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    289

Standardní Re: potenciometry do joystiku

navstiv predajnu GME s tym potenciometrom a skuste najst nieco podla vyzoru , IMHO by sa to dalo nahradit ponciometrom do PLOSNEHO SPOJA
    NTB - nejake Lenovo
    PC - Intel i5 netaktovany
    fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
    technical diver , deep full nitrox 75m :)

Resil jsem stejnej problem, ale nic podobnyho jsem nesehnal. Dokoncej sem psal na Logitech, jestli by mi nejaky potencioemtry nemohli poslast, ale neuspel jsem. Problem je, ze na pouzdre potenciometru potrebujes ty zobacky na fixovani polohy. Ale pokud na nejaky reseni prijdes, dej vedet
    Ja to zatim vyresil tak, ze jsem ty potenciometry rozloupnul, vycistil a prostriknul Kontaktolem.
    CPU: AMD Phenom X3 (2,8GHz), MOBO: Gigabyte GA-MA-790FX-DQ6, RAM: 2x2GB (A-Data), GPU: ATI Radeon HD4850, HDD: 120GB Kingston SSD (SATA) + 2TB Seagate (SATA), CHLADIČ: Scythne Ninja, OPTIKA: DVD-RW Asus, Audio: SB X-Fi Xtreme audio, TV KARTA: Asus TV/FM, CASE & ZDROJ: Chieftec DX01-BD/Corsair HX520

a zabralo to aspoň trochu?
    Mě napadlo, že bych k potenciometru něco přilepil, třeba nějakej šroubek, ale obávam se o životnost...

Jo, zabralo, litam na tom do dneska. Neni to jako kdyz byl novej, ale pro to moje poletovani je to dostatecny
    CPU: AMD Phenom X3 (2,8GHz), MOBO: Gigabyte GA-MA-790FX-DQ6, RAM: 2x2GB (A-Data), GPU: ATI Radeon HD4850, HDD: 120GB Kingston SSD (SATA) + 2TB Seagate (SATA), CHLADIČ: Scythne Ninja, OPTIKA: DVD-RW Asus, Audio: SB X-Fi Xtreme audio, TV KARTA: Asus TV/FM, CASE & ZDROJ: Chieftec DX01-BD/Corsair HX520

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. potenciometry ve zdroji
    Založil Puťas v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 11.10.2003, 15:27
  2. Potenciometry ALPS
    Založil sub-drum-47 v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 15.02.2003, 11:59
  3. Regulátor od ThermalTake
    Založil Studna v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 21