Obe od Sapphire a 256MB PCI-E. Ktoru znich a preco ?
Obe od Sapphire a 256MB PCI-E. Ktoru znich a preco ?
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
o nVidii jsi nepremyslel?
Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D
Pokud je to 256MB tak X1900GT
sony vaio eb1e1e-wi | i3-330 2,13ghz | ati hd5470 (750/1800) | 4gb ram ddr3 | 320gb 5400rpm | 15,5'
Původně odeslal nex
Skor nejake hry ak by si moholNejaky FEAR pripadne nieco podobne. Osobne k nej davam X2 3800+ a 2GB ram.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Mam zkusit ten interni test ve Fearu?Ten ale nadrzuje NV kartam ne?To skore je s CAT 6,5.Ja mam taky X2 3800+ a 2GB pameti
Jinak rtuner kartu nezna(asi az 15.9) Atitools taky ne.Ladim pres overcloker.Da se hybat s otackama fanu.Ve win je dost tichy.Teplota kolem 57st.Pri max.otackach po 3dmarkach cca 73st.Takze v hrach myslim ze i 85st bude realnych...Uvidime...za ty penize myslim supr volba.Pokud teda nekdo neuprednostni 7900GT za 7500kc.
![]()
Ati tray tools , ma nieco ako OSD , a v hre mozes mat zapnute FPS. Takze skor to maujima , pripadne v inych hrach ako to lieta. Zatial som k nej prikloneny , kedze X1800XT 256MB sa mina v sklade a 512MB je uz o 2k drahsia.Původně odeslal nex
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)