Presel jsem na ethernetovy modem XAVi 8122r ( ADSL CTc IDEAL ) a od te doby mam potiz s Mirandou. Přihlaseni jako takove probehne v naprostem poradku, online jsem, také jsem viden vsemi jako online… Jakmile se ale prepnu do jakéhokoliv jiného modu ( NA,AWAY,… ) pro všechny co me mají v kontakt listu skocim hned jako DND… ( klasika zelena ikonka s krizkem ).. Pokud u sebe na mirande vratim status do online, stále jsem vsude viden jako DND.. Rikal jsem si ok, přeinstaluji Mirandu. Bohužel zkousel jsem několik verzi Mirandy a dela to porad to same. Nahodil jsem také Trilian, pze ICQ5 je proste divna, ale i Trilian se chova stejne. Jakmile nastavim po přihlaseni cokoliv jiného, nez online.. okamzite skocim vsude do DND a nedostanu se z toho jinak, nez ze Mirandu vypnu a zapnu![]()
Pokud vratim zpatky svůj USB modem na DSL, pak je samozrejme vsechno v poradku, takze se domnívám, ze je chyba nekde kolem modemu..
Nevi někdo jak z toho ven,zatím jedu na ICQ5 a po skoro dvouletem pouzivani Mirandy je hodne drsny downgrade.
Operacni systém mam XP SP2 + updaty z netu k dnešnímu dni všechny.
P.S.
Modem je v tovarnim nastaveni, jediny zmeny byly kvuli DC++ a aktiv IP.. ale delalo to stejne i předtím.