Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: vypnutí integrované myši u notebooku prestigio nobile 1510(20)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Cool vypnutí integrované myši u notebooku prestigio nobile 1510(20)

Chtěl jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s notebookem zmíněným v názvu tématu. Trochu mi při psaní na klavesnici nevyhovuje integrovaná myš a mě samotnému se nepodařilo zjistit, jak ji vypnout. Nebo odinstalovat tak, aby si ji windows 2000 opět nenašly... pozn. zakázat v biosu ani ve windowsech nejde a nedá se ani vypnout klavesovou zkratkou tak jako u jiných notebooků. Díky. Thomas

Standardní Re: vypnutí integrované myši u notebooku prestigio nobile 1510(20)

Citace Původně odeslal thomas_123
    Chtěl jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s notebookem zmíněným v názvu tématu. Trochu mi při psaní na klavesnici nevyhovuje integrovaná myš a mě samotnému se nepodařilo zjistit, jak ji vypnout. Nebo odinstalovat tak, aby si ji windows 2000 opět nenašly... pozn. zakázat v biosu ani ve windowsech nejde a nedá se ani vypnout klavesovou zkratkou tak jako u jiných notebooků. Díky. Thomas
    Jestli myslis touchpad, tak klasicky pres nejakou tu jejich utilitku k nemu, nebo pres ovladace. Ptal jsem se kolegy, co ma nejake Prestigio a rikal, ze to tam jde.

Citace Původně odeslal jedik
    Jestli myslis touchpad, tak klasicky pres nejakou tu jejich utilitku k nemu, nebo pres ovladace. Ptal jsem se kolegy, co ma nejake Prestigio a rikal, ze to tam jde.
    no, myslim touchpad... ale nevim jakou utilitu mas na mysli... treba mamin notas, co jsem ted kupoval, tak tam ma normalne na klavesach funkci vypnuti touchpadu... ale tady neni.. muzes se ho dyz tak jeste zeptat jakou utilitu ma na mysli? diky T.

Citace Původně odeslal jedik
    uz jsem to vyresil. jde to tou utilitou... nemel jsem ji nainstalovanou. diky za popostrceni... T.

Citace Původně odeslal thomas_123
    uz jsem to vyresil. jde to tou utilitou... nemel jsem ji nainstalovanou. diky za popostrceni... T.
    Noj a mam v ovladacich touchpadu/mysi , ze pokud je pripojena externi mys, tak se to ma vypnout samo
    Nemam rad anonymy. Za svoje nazory se nestydim a vy?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Prestigio Nobile 156 - LAN driver
    Založil mudboy v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 11.01.2005, 20:41
  2. opticky vystup SPDIF v notebooku PRESTIGIO
    Založil user v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 16.08.2004, 10:51

Pravidla přispívání