Mám takový problém, který mě už začíná docela štvát. V počítači mám dva disky: WD 6,4GB a Seagate 30GB - oba 5400 otáčkové.
Mám tam celeron Tualatin 1,2GHz který se mi nepodařilo taktnout ani na 1450MHz. Když jsem se o taktování pokoušel před asi dvěma měsíci znova, tak se mi stalo, že se nenadetekoval Seagate disk. Když jsem frekvenci zmenšil na default, tak se stále nendetekoval. Pomohlo až vypnutí a zapnutí počítače. Poté se mi to začalo stávat asi tak každé páté zapnutí. Někdy se mi stalo, že se nenadetekovaly oba dva diskya to už mi začalo být podezřelé. Možná se při tom taktnutí stalo něco s řadičem, anebo byl už předem vadný a projevilo se to až přitom. FSB na frekvenci 120, přece ale není nic extrémního!! Zejména když deska podporuje sběrnici 250! Teďka se mi zase nechtěly nadetekovat oba dva a trvalo dost douho než se to vzpamatovalo! bojím se, že se to jednou nerozjede vůbec.
Mohlo by to bý slabým zdrojem? Tuším, že je maximálně 250W (ale není to na něm napsané tak nevím jestli nemá ještě míň...)
Mám jít desku reklamovat?