Zdravim,
moj monitor ViewSonic 17PS, je este celkom slusny, nechcel by som zbytocne kupovat druhy. Ked sa zohreje tak to relatko v nom, ktore prepina rezimy - stand by a zapnuty zacne donekonecna cvakat, hore dole, hore dole - proste akoby sa to relatko po zohriati nevie udrzat. Ked ho vypnem, pockam par minut tak to zas ide kym sa nezohreje. Ked si otvorim okno tak to ide stale ok - ochladzuje sa. Vacsinou vsak zacne vypinat ak behnem na tmavsiu obrazovku - napriklad surfujem som na nete a otvori sa stranka, ktora je cela cierna, v tom momente zacne vypinat ak je uz trochu zohriaty. Moze byt zle to rele, alebo nejaky studenak? Pridanie ventilatora moc nepomohlo, len som ho tam polozil, ale su pod umelym krytom este aj zelezne kryty, mozno keby aj do nich spravim diery a spravim tak cyrkulaciu vzduchu, napriklad z jedneho boku monitora nasavanie a zhora vysavanie tak by to mozno slo. Nestretli ste sa s tym niekto? Jo a robi to hlavne ked mam vysoke rozlisenie a vysoku frekvenciu. Napriklad pri 640x480 to nerobi asi vobec, ani pri 800x600, ale od 1024x768 vyssie to uz zacina robit.
Vdaka![]()