Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: 12/05 zdroj 450-500 do 3.500Kc

Standardní 12/05 zdroj 450-500 do 3.500Kc

hledam kvalitni a hlavne tichy ATX zdroj 450-500 do 3.500Kc, nejake tipy?

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    305
    ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►
    On the 8th day God created David Bowie.

Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Věk
    37
    Vliv
    272
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Senior Member Avatar uživatele MaWa
    Věk
    42
    Vliv
    282

Standardní

Citace Původně odeslal Perfect_
    az na tu spolehlivost a cenu v CC...

spis tagan EasyCon 530, nebo si priplatit na Silverstone GM 60ZF... http://www.silverstonetek.com/products-60f.htm
    Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...

Věk
    37
    Vliv
    272

Standardní

Tak tedy http://www.jsc-computers.cz/product_...oducts_id/8408 .
    A jak to myslíš s tou spolehlivostí? Já právěže o tom zdroji mluvil s DigitalDoomem onehdá a nakonec si bude taky kupovat Liberty. Ty Tagany by měli být o trochu hlasitější. O ten Silverstone jsem se nezajímal.
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Věk
    42
    Vliv
    282

Standardní

Tak tedy http://www.jsc-computers.cz/product_...oducts_id/8408 .
    A jak to myslíš s tou spolehlivostí? Já právěže o tom zdroji mluvil s DigitalDoomem onehdá a nakonec si bude taky kupovat Liberty. Ty Tagany by měli být o trochu hlasitější. O ten Silverstone jsem se nezajímal.
    no enermax spolehlivost asi tak...

LC power 100 prodanych (odhad), 0 reklamaci....
    Tagan 30 prodanych (odhad), 1 reklamace (s nejvetsi pravdepodobnosti ho odpalil zakaznik)
    Silverstone...30 prodanych, 0 reklamaci (a zjisteno, ze z kazdych 500ks jsou 3 reklamace)
    Enermax....noisetaker 480W z kazdych 5ti prodanych 3 na reklamaci, z toho priblizne vzdy jeden nejde hned po zapnuti, druhy umre po tydnu, treti umre tak do mesice...
    noisetaker 600w uplne same...
    liberty...se zatim prodava moc kratce...ale nechci malovat certa na zed, ale zadna slava to take neni...lepsi nez noisetaker, ale oproti ostatnim znackam docela podprumer...navic ja nevim, ale ten zdroj by mel mit nejake pojistky aby to neodpalilo pulku kompa...a napr. to, co jsem mel na reklamaci ted (liberty 500w), ten po zapnuti delal takove svetelne efekty, ze jsem si pripadal jak na Silvestra, a docela bych se k tomu bal pripojit HW...zadny jiny zdroj, ani ten pitomej eurocase, nikdy nic takovyho nedelal, a prodal jsem jich hodne. takze opravdu, opravdu nechapu, proc je kazdej do tech Liberty tak "udelanej"...podle me shity, nic jinyho...resp musite mit stesti na kus...resp, lepe receno...nesmite mit smulu na kus...a zdroj, u kteryho se musim bat, aby zakaznikovi neodesel a nesebral mu sebou pulku kompa, to fakt neni "znackovy" zdroj...
    snazim se davat do sestav silverstone zdroje, tady je mozna nikdo nezna, ale zkuste se na ne zeptat nekde "na zapade"....ten silverstone modular je dneska asi to nejlepsi co se da koupit..., silverstone 650w je to nejvykonnejsi co se da dneska koupit (davame je do vsech tech "nejnabusenejsich" serveru), silverstone 520w ma sice dve osmdesatky, coz ted tady urcite budu poslouchat jak to strasne je suxxx, a co to tu doporucuju za smejdy, ze to musi hucet....ale ono nemusi, slysel jsem liberty, silverstone, a tagan...a je to vicemene uplne to same...

Věk
    37
    Vliv
    272

Standardní

Takže 3 z 5 ti Liberty jsou špatný? Proč to teda ještě někdo prodává? Nedostal jsi nějakou špatnou várku? Btw jak byl ten test pasivních zdrojů, tak nevybouchl jim tam zrovna ten Silverstone? Asi se mílým, ale něco mi to říká .

EDIT: U těch LC 0 reklamací mě překvapilo, četl jsem, že před cca půl rokem s něma byli dost potíže...
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Věk
    42
    Vliv
    282

Standardní

Takže 3 z 5 ti Liberty jsou špatný? Proč to teda ještě někdo prodává? Nedostal jsi nějakou špatnou várku? Btw jak byl ten test pasivních zdrojů, tak nevybouchl jim tam zrovna ten Silverstone? Asi se mílým, ale něco mi to říká .

EDIT: U těch LC 0 reklamací mě překvapilo, četl jsem, že před cca půl rokem s něma byli dost potíže...
    nenapsal jsem ze 3 z 5 ti liberty jsou spatny, zkus si to precist jeste jednou...

silverstone fanless me nezajima, nikdy jsem ho v ruce nemel. bavim se o klasickych zdrojich...

ad edit...jake potize ?

Věk
    37
    Vliv
    272

Standardní

Myslel jsem Noisetaker. Tam to píšeš, že z každých 5ti prodaných jsou 3 na reklamaci.
    Ty potíže, tak celkem všeobecně, ne že by to zrovna vybuchovalo, prostě nějaký menší. Ani to nemuselo být zrovna na reklamaci, ale že prej kvalitou moc neoplývaly. Každopádně díky za ty čísla, který jsou imho dost zajímavý.
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Věk
    42
    Vliv
    282

Standardní

Myslel jsem Noisetaker. Tam to píšeš, že z každých 5ti prodaných jsou 3 na reklamaci.
    Ty potíže, tak celkem všeobecně, ne že by to zrovna vybuchovalo, prostě nějaký menší. Ani to nemuselo být zrovna na reklamaci, ale že prej kvalitou moc neoplývaly. Každopádně díky za ty čísla, který jsou imho dost zajímavý.
    noisetaker ano...nemam duvod kecat. a imho i tady na foru se nekolik lidi stezovalo na poruchovost enermaxu...myslim tech noisetaker, coolergiant a world-series...
    ad lc power...uz si vzpominam - to byla ta posledni serie 550W pred revizi2...mely myslim hlucnejsi vetrak

jinak urcite to nebylo tim, ze by to byla jedna dodavka...ty noisetakery se prodavaji rok, prubezne

Věk
    37
    Vliv
    272

Standardní

Jojo u toho LC to byl nějakej zdroj, kterej má teďka druhou revizi, ale bylo víc problémů než jen hlasitej fan, ale to je jedno. Každopádně pořád nechápu, proč se ty Noisetakery potom dál prodávali, když byli, tak špatný. Btw já ti zase nemám důvod nevěřit .
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Standardní Re: 12/05 zdroj 450-500 do 3.500Kc

nevim nevim, mam NoiseTaker 420W asi pul roku a jede vpohode, PC témeř nevypínam (jenom kdyz neco delam) předtim jsem mel chill510W a ten přiblizne po roce v noci kleknul, a vzal sebou (nastesti jenom) UPC (starsi) a jistic... jinak kritiku ctu tedko poprve...
    .:: MSI k8n Neo4 - Platinum | A64 3000+ @ 2200 Mhz| 1024 MB DDR400 Corsair CL2.5 Dual | Club 3d 6600GT | Enermax 420w |Seagate Barracuda 7200.8 200GB NCQ S-ATA a 2x Seagate 120GB P-ATA ::.

Standardní Re: 12/05 zdroj 450-500 do 3.500Kc

Silverstone je kvalita, ale ma to pro hodne lidi jedno velky ale a tim je, ze maji vysokou hlucnost. Videl jsem nejaky review, kde merili hlucnost u spousty zdroju a Silverstone dopadl vyrazne nejhur. Uz si nepamatuji pri jaky zatezi, ale nejlepsi zdroje mely 25dB a ten Silverstone mel hodne pres 40dB.
    CPU Core i5-750 @ 4 GHz, CPU cooler Noctua NH-U12P SE2, Mainboard Gigabyte p55-UD4
    Memory 2x2024MB G.Skill RipJaw 2000MHz, GPU MSI GTX460 1GB Cyclone, HDD Intel x25-M 80GB + WD6400aaks
    Case
    Antec P182, PSU Enermax modu82+ 525W, LCD HP LP2475w

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání