Stránka 1 z 3 123 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 60

Téma: Muj kompik v hlinikovem kufru...0,1%

Junior Member Avatar uživatele miLLs
    Věk
    38
    Vliv
    240

Standardní Muj kompik v hlinikovem kufru...0,5%

Puvodne sem si chtel koupit novy case, ale kdyz jsem na netu narazil na tenhle kufr, tak jsem neodolal...
    Ty pricky prijdou pryc , az mi ten kufr prijde tak zjistim co to je za penu nebo co, to cim je to vystlany, a bud to prijde taky pryc a nebo to tam necham. S tim skaredym cernym uchem taky neco udelam, asi ho striknu stribrnou barvou co mam na modely a pak bezbarvym lakem a nebo misto nej dam nejaky hezci. Ty prezky se zamkama bych taky rad vymenil za nejaky jednoduchy.
    Kdyz jsem na netu hledal inspiraci, nasel sem jenom nejakou fotku, na ktere byl takovej kufr jako case, byl na stojaka a vsechno z nej lezlo ven. Ja to planuju jako desktop a budu se snazit aby to porad vypadalo jako kufr.
    Vlevo prijde deska, vpravo vedle sebe mechaniky, nad jednu zdroj a nad druhou disk.

Bohuzel ho kvuli inventure jeste neposlali, doufam ze prijde v pondeli tak jak mi psali.

Zatim jsem vylestil a nalakoval CD-ROMku a ted se chystam na zdroj...
    Rad bych takhle upravil i DVDcko ale nechci prijit o zaruku, takze DVD se bude lestit jenom kdyz na ni (LG GSA-4163B) sezenu vrchni plech.

Na obrazku je jeste bez laku, s lakem vypada trosku hur
    Btw: ty prsty mam zeleny od lestici pasty

Momentalne nemam kvuli skole moc casu, ale az neco udelam tak to sem hodim.
    Naposledy upravil miLLs; 09.01.2006 v 20:39.

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní Re: Muj kompik v hlinikovem kufru...0,1%

A myslis, ze to tam vleze? Mne ten kufr nepripada nijak moc velky.
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Věk
    38
    Vliv
    240

Citace Původně odeslal Anduril
    A myslis, ze to tam vleze? Mne ten kufr nepripada nijak moc velky.
    Vleze, vnitrni rozmery jsou 42,5*29,5*12,5cm a vnejsi 45*32*15cm, takze pocitam ze ta pena,kterou odstranim, ma 1cm. Moje deska ma 30,5*19,5cm.
    Mel jsem to narysovane na stole ve skutecne velikosti a jestli jsem nic neprehlidnul tak se to tam vlelze.

Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Věk
    37
    Vliv
    272

Jestli máš ty nákresy v pc, tak nám to sem šupni ať to líp vidíme . Jinak jsem už něco takovýho viděl a bylo to docela zajímavý, ale osobně bych to nechtěl .
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Member
    Věk
    38
    Vliv
    259

Naleštěná cd romka vypadá doct cool, skoro jako chromovaná
    Ride to live, live to ride.

To mi připomíná, že jsem před půl rokem rozestavil pc do papírový krabice, odešel mi ale zdroj a deska, tak jsem toho nechal, škoda...
    Jinak jestli to dokončíš tak to bude dost nářez, takovej notebook jen tak nikdo nemá

Věk
    38
    Vliv
    240

Citace Původně odeslal Perfect_
    Jestli máš ty nákresy v pc, tak nám to sem šupni ať to líp vidíme . Jinak jsem už něco takovýho viděl a bylo to docela zajímavý, ale osobně bych to nechtěl .
    Tak v komplu to teda nemam. Jak prijde kufr (dneska ho konecne vyexpedovali) tak tam vsechno poskladam a vyfotim to.
    Citace Původně odeslal Smitka
    To mi připomíná, že jsem před půl rokem rozestavil pc do papírový krabice, odešel mi ale zdroj a deska, tak jsem toho nechal, škoda...
    Jinak jestli to dokončíš tak to bude dost nářez, takovej notebook jen tak nikdo nemá
    Do papirove krabice bych nesel, neni vubec pevna a vubec...papir...?
    Na ten "notas" se uz tesim , chtelo by to jeste LCD a bylo by to uplne super
    Citace Původně odeslal Hnoj
    Naleštěná cd romka vypadá doct cool, skoro jako chromovaná
    Ja sem ji chtel striknout chromovym sprejem ale --Charlie-- mi to vymluvil, zeprej sou ty chrom. spreje dost shit, tak sem ji radsi vylestil abych pak nebyl nas..nej kdyby ten chrom nechytal nebo tak. Vypada to celkem dobre a stejne nebude videt . A taky to myslim vyjde levneji nez chrom.

Pres vikend asi vylestim ten zdroj a v pondeli by mel dorazit kufr a jestli budu mit cas neco udelat tak to nafotim.
    (Rad si i prectu nejaky rady, varovani a podobne )

Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Věk
    46
    Vliv
    333

Do toho kufra sa to zmesti, na nete je kopec ci uz obycajnych a nezaujimavych tak aj velmi dobrych modov s tymto kufrom.

Ta mechanika vyzera skvelo...len tak dalej -> kazdopadne si zrobil dobre ze si to lestil priamo - ten spray sux a nevydrzi dost dlho.
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

Member
    Věk
    38
    Vliv
    259

Citace Původně odeslal Smitka
    Nj, to je zajímavá myšlenka, nechystáš se třeba dát zevnitř na víko toho fukfru PS 1 display jak se bastlil na TV-out?
    Ride to live, live to ride.

V tomhle kufru už sem jeden českej mod viděl... ale GL
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem) [thx no-x]
    اضحك يضحك العالم معك وابك تبك وحدك

Věk
    37
    Vliv
    272

Citace Původně odeslal Hnoj
    Nj, to je zajímavá myšlenka, nechystáš se třeba dát zevnitř na víko toho fukfru PS 1 display jak se bastlil na TV-out?
    Tak ten displej už imho nesežene .
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Senior Member Avatar uživatele sAd
    Vliv
    268

Citace Původně odeslal Perfect_
    Tak ten displej už imho nesežene .
    sežene, ale záleží na tom, kolik by za něho byl ochoten dát. zkoušel jsem to poslední půlrok, ale pod 2,5k kč jsem se nedostal, tak jsem se na to vykašlal
    YUKI > HP 6710b > Intel Core 2 Duo Mobile T7250 2 GHz > 2×1024 MB Nanya DDR2, 667 MHz > intel X25-M G2 80 GB SSD > dokovací stanice HP 2008 120W > LCD HP LP2275w
    SORA > Intel Little Falls 2 > Intel Atom 330 1,6 GHz > 1×2048 MB Corsair DDR2, 667 MHz > Samsung SpinPoint F1 HD322HJ 320 GB
    ERI > Nokia 700 > Belle FP1

Věk
    37
    Vliv
    272

Citace Původně odeslal sAd
    sežene, ale záleží na tom, kolik by za něho byl ochoten dát. zkoušel jsem to poslední půlrok, ale pod 2,5k kč jsem se nedostal, tak jsem se na to vykašlal
    Jo, tak jasně. Na netu jsem už zahlíd pár kolíků, kteří to prodávaj 2x-3x dráž než stál, ale to je jedno .
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Senior Member Avatar uživatele sAd
    Vliv
    268

Citace Původně odeslal MadCap
    i tak je to celkem drahé (2000Kč s poštovným). navíc ne každý ma na to vhodnou platební kartu...
    YUKI > HP 6710b > Intel Core 2 Duo Mobile T7250 2 GHz > 2×1024 MB Nanya DDR2, 667 MHz > intel X25-M G2 80 GB SSD > dokovací stanice HP 2008 120W > LCD HP LP2275w
    SORA > Intel Little Falls 2 > Intel Atom 330 1,6 GHz > 1×2048 MB Corsair DDR2, 667 MHz > Samsung SpinPoint F1 HD322HJ 320 GB
    ERI > Nokia 700 > Belle FP1

Senior Member Avatar uživatele Moralles
    Věk
    43
    Vliv
    271

cus prosim te cim jsi to lestil? ja jsem driv pouzival pastu Silichrom (takova hneda smradlava z druchemy) netusil jsem ze ta cd-romka pujde tak vylestit.
    PC: X61, FOTO: Canon 450D, Carl Zeiss Pancolar 50/1.8, Pentacon 50/1.8 | Nikon FE + tokina 24/2.8, http://hdsunset.blogspot.com/ - http://robinrezek.com/

Věk
    38
    Vliv
    240

Citace Původně odeslal Moralles
    cus prosim te cim jsi to lestil? ja jsem driv pouzival pastu Silichrom (takova hneda smradlava z druchemy) netusil jsem ze ta cd-romka pujde tak vylestit.
    Nejdriv jsem to vzal smirglpapirem P2000 (10Kc/arch), lepsi by byl P2500, a potom lestici kotouc do vrtacky a nejakou zelenou pastu co sem nasel v garazi...a za dve hodky bylo hotovo(jenom lesteni, plus predtim jeste 2-3 hodky smirglovani). Cetl sem ze dobry pasty jsou Unipol.

To LCD zni hodne zajimave ale prece jenom do toho nechci vrazit tolik penez...ale dik za zajem.

Kufr dneska prisel...no...cekal sem ze bude vypadat lip, ale dobry, nejak to dopadne. Zitra koupim sroubky a nejaky ucho misto toho cernyho.

Junior Member Avatar uživatele <BiG>LAMA
    Vliv
    0

Jak tak cumim na tu nalestenou cdromku tak by me zajimalo jestli by takhle sel vylestit i cely obycejny CASE, asi by to zabralo hafo casu, ale ten efekt by asi stal za to
    Sempron 2800+ (@2,6GHz, 330FSB, 1.52V, NOCTUHA NH-U12F) Socka 754 | DFI Infinity nForce4 4x | Corsair 1GB DDR(@442MHz, 3-3-3-8 ) | Gainward 7600GS 256MB DDR3 | Saegate 7200.9 160GB | Maxtor 200GB | Maxtor 200GB | SB AUDIGY + RedStar 501 | LG GSA-4166B | Fortron FSP300-60GNF Zens (Fanless) 300W

Věk
    38
    Vliv
    240

Citace Původně odeslal <BiG>LAMA
    Jak tak cumim na tu nalestenou cdromku tak by me zajimalo jestli by takhle sel vylestit i cely obycejny CASE, asi by to zabralo hafo casu, ale ten efekt by asi stal za to
    Proc ne? Odhadem prace na jeden az dva dny cistyho casu.
    Jestli se do toho pustis tak ten case rozhodne nesmirgluj hrubsim smirglem nez P600, protoze dyz pouzijes hrubej smirgl tak vzniknou ryhy ktery uz pak nevybrousis. Zacal bych asi 1000, sice ta barva pujde dolu pomalu, ale neudelaji se ti tam ty ryhy. Potom jeste asi nejaky 2-3 zrnitosti a nakonec P2500, vylestis pastou a je to...!
    Smirgluje se vzdy kolmo na predchozi smer a u tech jemnych smirglu pod vodou. A dyz to lestis tou pastou tak na tom plechu musi byt takovy povlak stejne barvy jako je ta pasta, dyz tam neni tak se to nelesti.
    Kazdopadne sem hodne zvedavej jak by to vypadalo...

Citace Původně odeslal miLLs
    Proc ne? Odhadem prace na jeden az dva dny cistyho casu.
    Jestli se do toho pustis tak ten case rozhodne nesmirgluj hrubsim smirglem nez P600, protoze dyz pouzijes hrubej smirgl tak vzniknou ryhy ktery uz pak nevybrousis. Zacal bych asi 1000, sice ta barva pujde dolu pomalu, ale neudelaji se ti tam ty ryhy. Potom jeste asi nejaky 2-3 zrnitosti a nakonec P2500, vylestis pastou a je to...!
    Smirgluje se vzdy kolmo na predchozi smer a u tech jemnych smirglu pod vodou. A dyz to lestis tou pastou tak na tom plechu musi byt takovy povlak stejne barvy jako je ta pasta, dyz tam neni tak se to nelesti.
    Kazdopadne sem hodne zvedavej jak by to vypadalo...
    Barvu staci opalit horakem a pritom oskrabavat.
    Ryhy, ktere vytvorim smirglem, odstranim zase jen smirglem a ne, ze to nejde
    Vypada to hodne dobre, videl sem to nekde na bittechu, ale tam mel manik vylestenyho Liam-Li.
    IMHO Trance will never die...

Věk
    38
    Vliv
    240

Citace Původně odeslal -- Charlie --
    Barvu staci opalit horakem a pritom oskrabavat.
    Ryhy, ktere vytvorim smirglem, odstranim zase jen smirglem a ne, ze to nejde
    Vypada to hodne dobre, videl sem to nekde na bittechu, ale tam mel manik vylestenyho Liam-Li.
    jj, sory, spatna formulace, ty ryhy jdou samozrejme vybrousit, ale ta prace...dvakrat tolik.
    hmm, jestli se to tou spachtli neposkrabe tak by to potom mohlo stacit uz jenom vylestit

Vypada to hodne dobre, videl sem to nekde na bittechu, ale tam mel manik vylestenyho Lian-Li.
    Nebyl to Lian ale CM Vawemaster, ale stejne s tim musela bejt makacka jak na kostele
    A64 E6 3000+@2.7GHz/1.7V Tcase53// 2*512MBGskill 600Mhz@2.5-3-3-7// DFI LP nF4 Ultra-D // cooled by Scythe Ninja //C3D6600nGT256MB // BIV 60GB PATA,B7200.7 200GB SATA // Fortron350W // Aerocool Dream Bay.

Citace Původně odeslal bitmap
    Nebyl to Lian ale CM Vawemaster, ale stejne s tim musela bejt makacka jak na kostele
    Ano, mas pravdu, dik za opravu. Nasel sem jeden obrazek:
    http://charlie-silent.wz.cz/jentak/polished_8.jpg

Jen pro inspiraci
    IMHO Trance will never die...

Ano, mas pravdu, dik za opravu. Nasel sem jeden obrazek:
    http://charlie-silent.wz.cz/jentak/polished_8.jpg

Jen pro inspiraci
    Tu je worklog toho projektu

Ja som lesti takto zdroj a to postupne od 400 smirgla aby som odstanil ten galvanizovany povrch plechu.

Presmirgloval som to asi po 2000 a potom lestil lenze nemal som dobre pasty a kotuce tak vysledok nie je dobry. Budem to lestit este raz nakolko vrchnu stranu mam este po neskorsych pracach doskriabanu.

Ako si riesil tie perforacie v plechu tej cdrom? Pretoze mne okolo dier, skrutiek a hran vznikal nedosmirglovany povrch (na tej foto to vidno) a nevedel som to nijak raz odstanit. Mohol som smirklovat okolo tych miest donekonecna a vzdy boli odlisne ako zvysok.
    Athlon XP 2200+, MB ECS M848A rev.2.1, HDD Hitachi 160GB, Fortron 400W
    Mod PROTOTYPE in progress

Věk
    38
    Vliv
    240

Podle te fotky bych rekl ze ty hrany a mista okolo direk jsou osmirglovany prave ze vic nez zbytek. Ja sem to mel taky vic leskly okolo tech prolisu ale pak se to srovnalo.
    Ty prolisy jsem vzal smirglpapirem prehnutym na pul. Na fotkach ani na prvni pohled to neni videt ale ty prolisy nejsou leskle.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání