Puvodne sem si chtel koupit novy case, ale kdyz jsem na netu narazil na tenhle kufr, tak jsem neodolal...
Ty pricky prijdou pryc, az mi ten kufr prijde tak zjistim co to je za penu nebo co, to cim je to vystlany, a bud to prijde taky pryc a nebo to tam necham. S tim skaredym cernym uchem taky neco udelam, asi ho striknu stribrnou barvou co mam na modely a pak bezbarvym lakem a nebo misto nej dam nejaky hezci. Ty prezky se zamkama bych taky rad vymenil za nejaky jednoduchy.
Kdyz jsem na netu hledal inspiraci, nasel sem jenom nejakou fotku, na ktere byl takovej kufr jako case, byl na stojaka a vsechno z nej lezlo ven. Ja to planuju jako desktop a budu se snazit aby to porad vypadalo jako kufr.
Vlevo prijde deska, vpravo vedle sebe mechaniky, nad jednu zdroj a nad druhou disk.
Bohuzel ho kvuli inventure jeste neposlali, doufam ze prijde v pondeli tak jak mi psali.
Zatim jsem vylestil a nalakoval CD-ROMku a ted se chystam na zdroj...
Rad bych takhle upravil i DVDcko ale nechci prijit o zaruku, takze DVD se bude lestit jenom kdyz na ni (LG GSA-4163B) sezenu vrchni plech.
Na obrazku je jeste bez laku, s lakem vypada trosku hur
Btw: ty prsty mam zeleny od lestici pasty
Momentalne nemam kvuli skole moc casu, ale az neco udelam tak to sem hodim.