Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Nejdou odinstalovat/přeinstalovat ovladače chipsetu

Unhappy Nejdou odinstalovat/přeinstalovat ovladače chipsetu

mám desku s nForce3 250Gb... Windows XP SP2... systém stabilní, žádný problémy nebo tak... ale potřeboval bych reinstalnout drivery na chipset, protože sem nepřišel na ýádnej jinej způsob jak aktivovat nvidia firewall, kterej by se mi s přechodem na veřejný ip dost hodil... když ale pustim jen přeinstalaci, tak prostě po výběru komponent driverů spadne systém.. prostě reset.. ať vyberu cokoliv... když to chci odinstalovat, tak taky... dělá to i když mám komp přetaktěnej a i když ne... takže pokud s tim máte někdo zkušenosti, nebo máte aspoŃ nápad, byl bych vám moc vděčnej.. díky moc za vaše rady...
    AMD Sempron 64 \"Palermo\" 2800+ 2,24GHz (280x08 - o/c in progress) - boxed cooler, DFI LanParty UT NF3 250Gb, 2x 512MB DDR400 Samsung, GeForceFX 5600XT (235/400 @ 369/551) - modified cooling, Seagate ST-3120026A, Teac CD-W524E, LG GSA-4160B...

Standardní Re: Nejdou odinstalovat/přeinstalovat ovladače chipsetu

Ve Správci zařízení by měly být položky (něco jako): Nvidia controler, Nvidia PCI bridge atp (mám Via, takže jenom odhaduju). Když tyhle položky smažeš, nejlíp v nouzovém režimu, mělo by to jít zase v nouzovém režimu přeinstalovat novějšími. Ale nezaručuju to, jednou jsem to nějak takhle udělal...

Honza
    Am386 DX 40

Citace Původně odeslal mir77
    mám desku s nForce3 250Gb... Windows XP SP2... systém stabilní, žádný problémy nebo tak... ale potřeboval bych reinstalnout drivery na chipset, protože sem nepřišel na ýádnej jinej způsob jak aktivovat nvidia firewall, kterej by se mi s přechodem na veřejný ip dost hodil... když ale pustim jen přeinstalaci, tak prostě po výběru komponent driverů spadne systém.. prostě reset.. ať vyberu cokoliv... když to chci odinstalovat, tak taky... dělá to i když mám komp přetaktěnej a i když ne... takže pokud s tim máte někdo zkušenosti, nebo máte aspoŃ nápad, byl bych vám moc vděčnej.. díky moc za vaše rady...
    ...skusal si ich odinstalovat a vycistit PC pomocou Driver Cleaneru v nudzovom rezime
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Citace Původně odeslal .:::iGor:::.
    ...skusal si ich odinstalovat a vycistit PC pomocou Driver Cleaneru v nudzovom rezime
    nu co... já je odeberu ve správci zařízení, tam problém neni... ale neodinstaluju je přes odinstalátor, což je to, co potřebuju... ani je nepřeinstaluju, což potřebuju ještě víc... nebo znáte někdo jinej způsob, jak aktivovat nv firewall, když sem ho jednou zakázal?
    AMD Sempron 64 \"Palermo\" 2800+ 2,24GHz (280x08 - o/c in progress) - boxed cooler, DFI LanParty UT NF3 250Gb, 2x 512MB DDR400 Samsung, GeForceFX 5600XT (235/400 @ 369/551) - modified cooling, Seagate ST-3120026A, Teac CD-W524E, LG GSA-4160B...

nv firewall je shit ... pouzi nejake sw based riesenie a v nudzaku ti to musi ist cez driver cleaner sundat
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Ovladače pro Sata HDD u notebooku bez FDD?
    Založil Oly750 v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 17.03.2006, 08:26
  2. teplota chipsetu na DFI NF4 ?
    Založil epidot v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 13.11.2005, 18:50
  3. Audigy 1(ES) hry zvuk 5.1 a jaké ovladače?
    Založil SOUL v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 25.04.2005, 08:58
  4. ATI Rage Pro 128 Ultra 32MB SDR - kde ovladače?
    Založil Jedla v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 02.12.2003, 23:14
  5. Ovladače 41.xx a 4. volba pro nastavení frekvence výst. zařz
    Založil ms v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 17.10.2003, 17:59

Pravidla přispívání