Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Fortissimo 4 TOSLINK -> receiver = orezavani zacatku zvuku

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Fortissimo 4 TOSLINK -> receiver = orezavani zacatku zvuku

Mam propojenou zvukovku pomoci optickeho kabelu (spdif/toslink) s receiverem a mam nasledujici problem. Pokud je ve zvuku priblizne dvouvterinova pauza, tak je nasledujici zvuk nepatrne oriznuty o zacatek (odhaduji tak o 0,2-0,3 vteriny).
    Prisel jsem na to, kdyz jsem poslouchal jazykovy kurz, kde reknou anglicke slovicko, potom je chvilku pauza a potom reknou ceske slovicko. Problem byl v tom, ze tomu ceskemu jsem dost casto nerozumel, protoze byl uriznuty zacatek (napr. "protoze" se oriznulo na "toze").
    Je to slysel take ve hrach, kdyz je uplne ticho a vystrelim, tak nekdy ani neslysim ten prvni vystrel.

Mate pro to nekdo nejake vysvetleni nebo reseni?
    Kdyz pripojim receiver analogove, tak se problem neprojevuje.

Komponenty: Fortissimo 4 -> TOSLINK kabel (6m) -> Harman/Kardon AVR 130

Chtel bych take poprosit nekoho kdo ma pripojeny pocitac receiver pomoci spdif o vyzkouseni prilozeneho WAVu. V souboru jsou dve vteriny ticha a potom 0,2 vteriny pipnuti (5x se opakuje). Kdyz si tenhle soubor prehraju pomoci TOSLINK, tak neslysim vubec nic Kdyz ho prehraju analogovou cestou, tak slysim zretelne pipnuti kazde dve vteriny.
    Přiložené soubory Přiložené soubory

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 18.03.2005, 12:19

Pravidla přispívání