Mam ted pripojenej dsl modem/router pres usb a stve me, ze mam porad v taskbaru ikonu Bezpecne odebrat hardware. Da se to nak odstranit?
Mam ted pripojenej dsl modem/router pres usb a stve me, ze mam porad v taskbaru ikonu Bezpecne odebrat hardware. Da se to nak odstranit?
IBM X60
Funkce 'Skryt neaktivni ikony' ti nestaci? Me vsecky ty XPckovsky vymozenosti nejdriv stvali, ale tuhle funkci sem zacal pouzivat?
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Cece dikPůvodně odeslal howard
takova blbost, ze me to ani nenapadlo. uz to mam dle svych predstav
![]()
IBM X60
No dobre ale co ked sa nejedna o xpcka? Co napr. 2k/2k server? Ide to nejako?Původně odeslal howard
Mna tiez trapi tato ikonka lebo mi ponuka odpojenie pevneho disku. Da sa to nejako zrusit alebo to tam je nastaloInak sa mi to objavilo az teraz ked som nahodil novy disk wd2500ks a nan novy system. Predtym som mal maxtora nejaku DM9 80GB a ikonka tam nebola. Ze by to bolo tym NF4 chipsetom na mojej abitke?
ABIT AN8 Fatal 1ty
AMD64 3200+ 939
ATI X800 128 PCI-E
toje tym, ze tvoj novy disk je SATA ...
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
Je to ovladacema na disk od NVidie, proste je neinstaluj, stejne je s nima vic problemu nez uzitku.Původně odeslal Looser
Tak tak uz som na to prisiel pri instalacii.. Inak tie ovladace su dobry smejd lebo sem tam mi kvoli nim neslo DVD.Původně odeslal baros
ABIT AN8 Fatal 1ty
AMD64 3200+ 939
ATI X800 128 PCI-E
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)