Prosim o rady, jak změnit počet otáček CPU na Gigabyte - GA-8IPE1000-G. Softwarove pokud mozno.. Diky za kazdy napad!
Prosim o rady, jak změnit počet otáček CPU na Gigabyte - GA-8IPE1000-G. Softwarove pokud mozno.. Diky za kazdy napad!
Původně odeslal thoosah
heh co? pocet otacek u CPU?
Otacky u CPU?To existuje? Ja myslel u chladice..
zkuz speedfan, popripadne se koukni jestli v biosu neni nejaka moznost regulace![]()
CPU: Q8200 @ 2,33Ghz, Graphyc:GTX 650 Ti, Gygabite 1150/5400 6GB patriot,Maxtor 500gb, Corsair 600W.
No prave speedfan me napadl jako prvni, gigabyte tam v nastaveni sice je, ale ne primo muj model, zkusil jsem dat ten nejblizsi memu, objevilo uz se konecne 100% (pred tim tam bylo 0%), ale porad kdyz snizim, otacky se nezmeni![]()
tak se zkus podivat v tom biosu... melo by tam bejt neco jako regulace pri vyssi teplote... to by ti mohlo pomoct.. daj se tam nastavit i procenta na kolik se maximalne vetrat toci...Původně odeslal thoosah
CPU: Q8200 @ 2,33Ghz, Graphyc:GTX 650 Ti, Gygabite 1150/5400 6GB patriot,Maxtor 500gb, Corsair 600W.
No prave v biosu hledam a nic :/
No, tak jsem si objednal a v pondeli mi prijde Zalmer Fan Mate 2, regulator otacek, jsem zvedavy a tesim se.
Zkus ve speedfanu přepnout způsob ovládání větráčku, mě to taky bez toho nešlo
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)