mam pameti SDRAM 128MB 133Mhz, pravdepodobne jsou spatne. Muzu nejak odpalit desku kdyz je pripojim?
mam pameti SDRAM 128MB 133Mhz, pravdepodobne jsou spatne. Muzu nejak odpalit desku kdyz je pripojim?
Co znamena spatne? Ak je problem len s chipami - vykazuju chyby (pamatovy modul neni fyzicky poskodeny), tak by sa doske nemalo nic statPůvodně odeslal chinook
![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
No dal mi je kamarad at je ozkousim a rikal ze je mu se zahrivali az to bylo citit a pocitac mu nejel, ale nevi co ma spatne. Tak ja predpokladam ze sou spatne, ale nerad bych odpalil neco na desce.
...no ak ti to vyskusanie stoji za tu namahu a adrenalin, tak ich vyskusaj => ja by som ich vyskusalPůvodně odeslal chinook
![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
takze by to desku nemelo odpalit?
pokud na nich neni zkrat, tak odpalit nic nemuzou. pokud ano, tak ti prinejhorsim odejde radic na desce.
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
tak jsem to vyzkousel ramky nejedou (jen se dost hreji) desce se nic nestalo diky za rady.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)