diskusí je hodně,ale zatím nepadlo,kterému výrobci se to opravdu povedlo.Zkuste please stručně shrnout,a vybrat.Procházel jsem předchozí diskuse a našel jsem pouze negativní reakce na ASUS P4S8X.Chtěl jsem ho koupit ale teď nevím nevím.![]()
![]()
diskusí je hodně,ale zatím nepadlo,kterému výrobci se to opravdu povedlo.Zkuste please stručně shrnout,a vybrat.Procházel jsem předchozí diskuse a našel jsem pouze negativní reakce na ASUS P4S8X.Chtěl jsem ho koupit ale teď nevím nevím.![]()
![]()
Ja si nemuzu stezovat,ale vim ze tahle deska dobrou reputaci nema![]()
Prej az 85% je vadnych. Mno nevim nejak se mi to nezda![]()
ASUS i55 Sabertoth i5-750@(kolik turbo da staci)2x2G DDR3 Kingstone Palit GeForce 460 GTX HDD SATA 160G Maxtor+320G Seagate LG-GSA4163B Corsair HX520 W X-Fi Fatal1ty Genius SW-HF 5.1 5000 iiyama ProLite 24" E2409HDS.
"Vytvářením sloupů z tryskové injektáže,nad obrysem kaloty výrubu,zlepšujeme technicke parametry horniny v nadloží a tím urychlujeme a usnadňujeme,razícím organizacím jejich práci."
preco SIS ? Ja som mal predtym MSI 648 MAX a sice fungovala dobre, aj kopec utilit mala, ale v sucasnosti je lepsi i845PE a neni ani o moc drahsi ako SIS. Ale ak mozes tak uplne najlepsie by bolo pockat na SIS 655.Původně odeslal hans
- Gentoo is the best -> !MDK <- sux
Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp. ;-) ], 400 GB fast storage
19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)