Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: problem vypina se mi samo PC

Member Avatar uživatele Rutuf
    Vliv
    255

Standardní problem vypina se mi samo PC

mam takovej problem jsem si tak serfoval po netu a najednou se mi vypnul PC jako kdyz vypnou elektriku najednou off ale zajimavy je ze mi zustane svitit klavesnice(num lock) ted se mi to stalo dvakrat za sebou.
    Je to nejaky divny protoze na tomhle systemu jedu uz mesic a nic takovyho se mi nestalo
    CPU - Intel Core 2 Duo E6600 2,4GHz - Thermaltake Big Typhon MB - ASUS P5B Deluxe RAM - Kingston 2x1024MB 750MHz CL4 GPU - X1950PRO 256MB HDD - SATA 2 2x 320GB DVD-ROM - LG 4082B CASE - 3R System Air Black ZDROJ - LC Power 550W 12cm fan Monitor - CRT 19" Samsung SyncMaster 957DF Zvuk - SB Audidy2 ZS, Gembird WCS-YF-1A

Standardní Re: problem vypina se mi samo PC

Citace Původně odeslal Rutuf
    mam takovej problem jsem si tak serfoval po netu a najednou se mi vypnul PC jako kdyz vypnou elektriku najednou off ale zajimavy je ze mi zustane svitit klavesnice(num lock) ted se mi to stalo dvakrat za sebou.
    Je to nejaky divny protoze na tomhle systemu jedu uz mesic a nic takovyho se mi nestalo
    A nemôže to robiť virus trojský kôň?

Member Avatar uživatele Rutuf
    Vliv
    255

Citace Původně odeslal Patrik00
    Citace Původně odeslal Rutuf
    A nemôže to robiť virus trojský kôň?
    rekl bych ze to bude neco jinyho mozna jsem to uz vyresil no uvidim jestli se mi to zas nestane
    CPU - Intel Core 2 Duo E6600 2,4GHz - Thermaltake Big Typhon MB - ASUS P5B Deluxe RAM - Kingston 2x1024MB 750MHz CL4 GPU - X1950PRO 256MB HDD - SATA 2 2x 320GB DVD-ROM - LG 4082B CASE - 3R System Air Black ZDROJ - LC Power 550W 12cm fan Monitor - CRT 19" Samsung SyncMaster 957DF Zvuk - SB Audidy2 ZS, Gembird WCS-YF-1A

Pokud dojdeš k názoru, že to není Softwerová záležitost tak bych zkusil jinej zdroj.
    Co se mě zrovna dostane pod pazoury.

Senior Member Avatar uživatele J.Wade
    Věk
    40
    Vliv
    271

Citace Původně odeslal Arnold__Rimmer
    Pokud dojdeš k názoru, že to není Softwerová záležitost tak bych zkusil jinej zdroj.
    a pokud dojdes k zaveru ze to softvarovy je tak si procti www.viry.cz projed vse antivirem, zkus jeste ad-aware... sezen si lepsi firewall jak je integrovanej a snad se ti to nestane
    CPU: Q8200 @ 2,33Ghz, Graphyc:GTX 650 Ti, Gygabite 1150/5400 6GB patriot,Maxtor 500gb, Corsair 600W.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání