Zdravím,
sice jsem tento problém už vyřešil (obnovením woken ze zálohy pomocí ghostu), ale zajímal by mě váš názor na tento problém, protože já sem to řešil pár dnů a došel sem k závěru, že soudruzi z NDR udělali někde chybu, ale zapomněli mi říct kde
Popis problému:
WiFi USB adaptér Buffalo 11mbit
XP Professional SP2 + aktualizace další
Jednoho krásnýho dne takle stahuju, najednou bum, přestane fungovat internet. Tak zkusim ping na bránu, jde, ping na dns, jde. Tak jsem myslel, že je problém asi u ISP, resp, jeho dodavatele konektivity, nechal sem to teda bejt.
Druhej den ve škole zjišťuju, že žádnej výpadek nebyl. Příjdu domů a zase uplně to samý - pingy na GW a DNS jdou, ale nikam dál se nedostanu (třeba pingnout na seznam). Etherealem sem na test zkusil odchytávat pakety a "krad" sem TCP pakety jinejch uživatelů, jim to běhalo uplně normálně. Kouknu na WiFinu, vidim, že mam příchozí pakety, ale žádný odchozí (tohle jsem zjistil přes tu ikonku, co je v trayi, prostě "Stav bezdrátové sítě", nebo jak se to defaultně jmenuje).
Opět nic nešlo, podezříval sem teda WiFi adaptér, že mu asi ruplo v bedně, tak ho zkusim u kámoše v notebooku a tam šel jak víno.
Tak sem přeinstaloval ovladače, protokoly a služby, znova sem nastavil bezdrátovou síť, ip, dns... a stále nic, jen příchozí pakety se hlásili, žádný odchozí, jen ty pingy šly.
Po pár restartech mi dokonce zmizla záložka "Bezdrátové sítě" v nastavení wifi adaptéru a to byla poslední kapka a nahodil sem zálohu systému, ale čim to mohlo bejt, to mě hlava nebere.
Takže jestli náhodou někdo tušíte, čim by to mohlo bejt, abych se tomuhle problému příště vyvaroval (přišlo to jak blesk z čistého nebe), tak bych byl rád.