Zdravim vsetkyx.
Dnes som so doniesol doma tuto kartu a mam s nou par problemov.
1. V driveroch nezobrazuje teplotu gpu, ale v rivatuneri hej. Je to normal? Da sa to dako napravit?
2. Najprv som skusal oc na 380/1100 raz to islo v poho a neskor to uz v poho nejde. Testujem to v 3d marku 05 hned prvy test. Sprvu sa zaciatocna scena pohybovala okolo 20-23fps. Ale neskor ked som znova spustil tento test tak to behalo ledva 12-13 na to istom mieste. V pozadi som mal zapnute oba razy rivatuner 15.8. Takt na gpu neklesol vobec, ale napatie dako divne skakalo. Je toto throttling? da sa to disablovat softwarovo alebo treba zmenit daco v biose? ak v biose tak co?
3. Odomkol som vsetkyx 16pixel a 6vertex. Dako mi to zostalo visiet(neprejde testom v ovladacox ale v 3d marku facha) na takte co som tam mal 336/1100 a nexe prejst testom akekolvek ine nastavenie. Dokonca ani povodne 300/1000. Co s tym? Teplota 54 C.
4. Daju sa regulovat otacky ventilatora? Ak hej ako?
5. Rad by som zvysil napatie na jadre(teda asi bude treba), ale netusim ako to spravit. Aj som nasiel par threadov k tomu takze tam odpoved asi najdem ale ked najdete daco dobre popisane tak sem s tym. Ale hlavne sa xem spytat ze ako je na tom gpu so zivotnostou ked mu zdvyhem napatie z 1.1 na 1.4(1.5) V? Niekde som cital ze po case to gpu nevydrzi. Je to pravda?
Za akukolvek odpoved vopred dakujem.